Els Violincheli Brothers actuaran aquest dissabte al Gran Teatre de Xàtiva

Els virtuosos germans Turlo van ser finalistes de Got Talent Espanya 2021 i interpretaran obres que van des de la música clàssica als temes més actuals

128

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà aquest dissabte 13 de maig (a les 19 hores) l’actuació dels coneguts artistes «Violincheli Brothers», els germans Pablo i Alejandro Turlo (de 18 i 16 anys), finalistes de Got Talent Espanya 2021.

Després del seu gran èxit amb l’espectacle «Desconchertantes», aquests dos joves virtuosos del violí i del violoncel faran gaudir als assistents d’un viatge ple d’emocions amb alguns dels seus millors temes i noves creacions que van des de la música clàssica fins als temes més actuals.

Interpretaran obres d’artistes com ara J.S. Bach, Maneskin, Paco de Lucía, Chick Corea o Miguel Ríos, en un repertori heterogeni que no deixarà indiferent al públic. Junt als germans estaran presents també a l’escenari el xativí Pau Cháfer (al piano i als arranjaments), Alvar Calabuig (bateria), José Luis Robles (baix) i Toni Carrillo (guitarra).

Les entrades tenen un preu de 10 euros (8 euros amb descomptes) i es poden comprar a través de la pàgina web del Gran Teatre, d’Instanticket i presencialment a les taquilles del Gran Teatre dijous i divendres de 12 a 14 hores o des de dues hores abans de l’inici de l’espectacle.

WhatsApp Portal de Xàtiva