Apertuta JYSK Xàtiva

Solopizza Xàtiva

L’expresident del Govern Mariano Rajoy s’ha botat el confinament en diverses ocasions per a fer exercici al carrer, prop de la seua casa, a Madrid, tal com ha informat la Sexta. Un fet que serà investigat pel Ministeri d’Interior.

En un vídeo publicat per aquest mitjà (la Sexta), l’expresident apareix caminant a pas lleuger al carrer. No porta ni mascota ni bosses de fem, requisits necessaris per a poder eixir al carrer després de decretar-se l’estat d’alarma fa un mes. Així mateix, apareix vestit amb sabatilles d’esport i un xandall.

Sempre segons aquest canal (la Sexta), els veïns s’han queixat de l’actitud de Rajoy, ja que el confinament redueix la mobilitat dels ciutadans, quedant suspesa tota activitat esportiva fora del domicili.

El mateix Rajoy ha reconegut públicament en moltes ocasions la seua afició per la marxa i per caminar de pressa. Aquestes imatges confirmarien que s’ha botat el confinament al qual obliga l’estat d’alarma des del passat 14 de març.

Rajoy no és l’únic. El seu antecessor en el càrrec com a president del PP i també expresident del Govern, José María Aznar, i la exalcaldessa de Madrid Ana Botella van desoir els consells de la Comunitat de Madrid abans de decretar-se l’estat d’alarma i, en plena crisi del coronavirus, van abandonar la capital per a traslladar-se a Marbella. Un fet que The New York Times va qualificar d’exemple de “ric” irresponsable.

No és l’única imatge d’irresponsabilitat que hem vist durant aquestes setmanes. Els veïns de la localitat de Massalavés (València) van gravar a la seua alcaldessa, Puri Noguera (PP), ballant al carrer amb un grup de joves, eludint així l’ordre de confinament.

WhatsApp Portal de Xàtiva