Nova English School, Xativa y Canals

Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

14.09.2022 | Elena Luna

La pretemporada dels equips femenins del Ciutat de Xàtiva CFB segueix el seu curs. El passat cap de setmana, els combinats xativins van disputar partits amisto-sos per a continuar amb la seua preparació de cara a l’inici de la competició oficial.

Dissabte passat, l’equip de F8 femení, dirigit per Laura Llobell, va disputar el seu primer amistós. En el poliesportiu municipal Les Pereres van jugar l’equip xativí i l’Alberic. Da-vant quasi 150 espectadors, les més xicotetes del club van quallar un bon partit i es van imposar a les de la Ribera per un ajustat 4-3. Més enllà del resultat, va haver un gran ambient, zero incidències i alguns moments d’un gran nivell futbolístic. Pel Ciutat de Xàti-va cal destacar a les dues golejadores Águeda i Amaia Hueso, ja que van anotar dos gols cadascuna. A més, fins a set jugadores acabades d’incorporar al club xativí van debutar en aquest encontre.

A la vesprada, també en Les Pereres i contra l’Alberic, l’equip de nova creació ca-det/juvenil femení, entrenat per Andrea Tormo, va guanyar en un entretingut partit per un clar 7-0. Un gol en pròpia meta d’una defensa rival, dos gols d’Eider i els tants de Zoe, Lucia Calatayud, Carmen i Micaela tancaven una vesprada de bon futbol on les xati-vines van ser clarament superiors als seus rivals.

El diumenge al migdia, en Les Pereres també, amb un sol molt potent i massa baixes per motius personals i lesions, el sènior femení B del Ciutat de Xàtiva va perdre per 0-6 con-tra l’Alberic, equip de bon nivell plagat de jugadores veteranes.

Tancava els amistosos del cap de setmana passat, el partit que enfrontava al Càrcer i al sènior A del Ciutat de Xàtiva CFB, dos equips que seran rivals en la Primera Regional. El partit va tindre moltes alternatives tant en el joc com en el marcador, mostrant un bon nivell tots dos equips. Al final, la victòria va ser per a les xativines després d’imposar-se per 3-4 amb tres gols de Daniela Ramírez i un de Noelia, futbolista fitxada aquesta tem-porada de l’Olleria. L’equip xativí, dirigit per Tomy Mateu i Sergio Benavent, va tindre una notable producció ofensiva i fins i tot va poder marcar algun gol més.

WhatsApp Portal de Xàtiva