Els equips femenins del CDX preparen la seua tornada als entrenaments

110

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

  • La secció femenina del club s’amplia amb nous equips

El futbol femení torna una temporada més al Ciutat de Xàtiva CFB. El dia 1 de setembre arranquen els entrenaments dels equips femenins del club, amb la tasca d’ampliar la seua escola amb la suma de nous equips en les distintes categories.

Des que es va donar per finalitzada la passada temporada, la secció femenina del Ciutat de Xàtiva ha estat treballant en la preparació de la pròxima etapa. L’equip amateur femení ha estat entrenant de manera contínua, un dia a la setmana, durant tot l’estiu, el qual treballa per començar la nova temporada amb un bon estat físic.

D’altra banda, des del Ciutat de Xàtiva s’està incentivant de manera continuada amb campanyes de captació, la incorporació de noves futbolistes a les plantilles inferiors del club. Així, les xiquetes podran aprendre des de ben menudes, formant-se com a futures jugadores. És de gran rellevància tant per al club com per al futbol femení valencià la formació de les més menudes, ja que serà la major de les claus per al futur del futbol femení. Per això, totes les xiquetes de 6 a 12 anys que els agrade practicar futbol tenen les portes obertes del Ciutat de Xàtiva.

Per a la pròxima temporada, els equips femenins comptaran amb un equip de nova creació, l’amateur «B», aconseguint així quatre equips. Els dos equips amateurs compten amb una llarga llista de jugadores a les seues plantilles, l’equip infantil-cadet estarà format per jugadores que ja estaven a l’escola i alguna nova incorporació, i el F-8, categoria de màxima importància, estarà format també per futbolistes que ja estaven en plantilla i noves incorporacions.

El CDX ha apostat pel futbol femení i vol dotar-lo de bones i bons entrenadors, abundància de material i tot el que calga per a què les joves futbolistes que estan al club i les que puguen vindre, gaudisquen del futbol en el seu sentit més ampli.

Una altra de les activitats que seguiran durant aquesta nova temporada seran les cròniques als mitjans de comunicació autonòmics, comarcals i locals. El compromís per donar veu, representació i visibilitat cada setmana continuarà present.

Les tasques socials, junt amb les formatives, també estaran presents al dia a dia de les futbolistes del Ciutat de Xàtiva CFB. Primer formar persones i després formar futbolistes.

WhatsApp Portal de Xàtiva