Els carrers de Carcaixent s’il·luminen amb motiu de les Festes de Nadal

539

Al llarg d’esta setmana va a procedir a instal·lar-se la il·luminació nadalenca en els diferents carrers de Carcaixent. Enguany, atenent a la demanda dels comerciants, s’ha comptat amb la col·laboració de les associacions comercials de la ciutat i s’ha apostat per millorar la decoració dels carrers, no solament instal·lant més decoració sinó també redistribuint-la millor per a que arribe a tots els barris de Carcaixent.

En total, l’Ajuntament de Carcaixent realitzarà una inversió de 22.000€, que suposen la instal·lació d’arcs lluminosos i dos arbres de Nadal, que tot i que la majoria es troben concentrats en les zones comercials més concorregudes, s’ha procurat repartir-los per a que tots els veïns i veïnes puguen gaudir de la decoració nadalenca. Tot el material instal·lat està fabricat amb tecnologia LED, amb el que s’optimitza l’ús de la llum emesa i es redueix el consum d’energia i la contaminació.

Paco Salom, alcalde de Carcaixent, ha agraït la col·laboració dels comerciants per tal de coordinar la il·luminació nadalenca així com la seua implicació junt a les associacions i entitats locals en les activitats que hi han previstes en estes dates, “hem escoltat les demandes dels comerciants i hem entés que, fent un esforç entre totes i tots, podem convertir a Carcaixent en un interessant punt d’atracció no solament per als nostres veïns i veïnes, sinó també per a altres pobles de la comarca per a que puguen vindre a conèixer tot el que es podem oferir”.

Paco Salom també ha avançat que esta mateixa setmana es publicitarà la programació de “Carcaixent viu el Nadal”, la segona edició de la campanya de Nadal que organitza l’Ajuntament de Carcaixent en coordinació amb diverses entitats i associacions locals. La programació comptarà amb almenys 20 activitats gratuïtes a la ciutat des d’este mateix cap de setmana fins el dia de reis. Entre elles es troben activitats ja tradicionals com el concurs de betlems o el d’aparadors, però  també novetats introduides l’any passat com el Cap d’Any infantil, teatre o l’entrega de cartes a l’Emissari Reial.

WhatsApp Portal de Xàtiva