El XVIIé Torneig Nacional Aleví del Genovés ja té confirmat el calendari de partits.

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Un partit tan atractiu per a l’equip local com el C.B. Genovés i València Bàsquet obrirà el XVIIé Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet.

Un torneig que com en les darreres edicions i després del sorteig de grups ha quedat de la següent forma: en el grup A han quedat enquadrats els equips del C.B. Genovés, València BC i Joventut de Badalona; i en el grup B, Acadèmia Víctor Claver, C.B. Cornellà i Bàsket Saragossa.

Tot açò es sap després que ahir, el club confirmara els horaris dels partits de tot el torneig, on a més d’aquest enfrontament, la jornada inaugural donarà pas també a dos partits mes en la jornada del matí i tres més en la jornada de la vesprada.

Dos grups que buscaran bons resultats per diumenge enfrontar-se en una final que s’està convertint en un bon termòmetre dels equips per veure el nivell d’aquestos jugadors de cara a una propera temporada.

La maratoniana jornada del dissabte farà que es juguen 6 partits, tres en horari de matí i altres tres en horari de vesprada, i ja el diumenge els partits que enfrontaran als equips en funció de la classificació de grups i la gran final, que està prevista es jugue a les 12 del migdia.

Un torneig atractiu pels planters que hi participen i com no, pel format que aquest calendari de dos grups que busquen una bona classificació per jugar un partit final competitiu.

El 14, 15 i 16 de juny, el millor bàsquet de la categoria minibàsquet estarà present un any més al Genovés.

WhatsApp Portal de Xàtiva