Solopizza Xàtiva

El Club d’Esports de Muntanya Trail Serra Vernissa està ultimant els detalls per la II Cursa de Muntanya que organitzarà el 12 de març a Xàtiva.
La cursa té com a nom la Perimetrail RETT a la Serra Vernissa i destaca en primer lloc pel seu caràcter solidari, ja que un dels seus objectius és recaudar fons per lliutar contra el Síndrome de RETT, per a col·laborar pera la investigació d’esta malaltia rara que afecta a 1 de cada 15.000 xiquetes i per ajudar a Ainhoa Tu Sonrisa Nuestro RETTo.

El Serra Vernissa ha preparat una cursa especial, doncs passa pels paratges més emblemàtics i bonics del terme de Xàtiva com són el Castell, Ermites de Sant Feliu i San Josep, Calvari, Nevera, Pas de Carmeta, Penya Roja, Creueta de la Serra Vernissa, Pregonera, Pujada de les Cabretes i Punt Geodèssic, Ermita San Dídac, Solana, Lloma Plana, Lloma Goçalvo, Barranc Aguilló i Portet.

L’any passat va ser tot un èxit i es van recaudar 4.000€ per l’Associació Espanyola de la Síndrome de RETT entre els més de 700 participants.
Enguany hi haurà 4 proves per a que puga participar gent de tots els nivells i gustos.
A les 9:00 eixirà la Trail llarga de 22km i +1700m, a les 10:00 l’Sprinttrail de 12km i +650 i a les 10:02 una Marxa Senderista de 9,5km i +470m. En total seran 4 els avituallaments i 100 els voluntaris. A més, en esta segona edició hem de destacar com a novetat que hi haurà un Canicross. Aquesta prova eixirà a les 9:30h i el seu recorregut serà de 7km i 250+.

També hi haurà sortejos pels participants i activitats pels acompanyants.
La cursa compta amb la col·laboració de l’Excel·lentíssim Ajuntament de Xàtiva i un gran número de patrocinadors sense els quals no seria possible la seua realització.
Les inscripcions es poden realitzar a les tendes de Xàtiva, Kilometres, Desnivell Positiu, Decathlon i Atletes, i compten ja amb més de 250 inscrits.
Els preus són reduïts i estan entre els 10 i els 17€.
El límit total de participants serà de 975 i les inscripcions es tancaran el dimecres dia 8 de març.
Es pot trobar tota la informació a la web del club www.serravernissa.com

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva