EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Aquest matí una representació del Rotary Club de Xàtiva i la Gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, Margarita Llaudes han acudit al centre de l’Associació Gent de la Consolació de Xàtiva per a fer entrega d’una donació d’aliments.

Tal com han explicat des del Rotary Club, després de la iniciativa del Departament de Salut d’arreplegar aliments entre els professionals i usuaris de l’Hospital de Xàtiva, es van posar mà a l’obra per a intentar fer la màxima donació possible.

En aquesta primera entrega, s’ha donat prop de tres tones d’aliments de primera necessitat, com a arròs, pasta, ous, oli d’oliva i gran quantitat de verdures fresques.

Des de Gent de la Consolació s’ha mostrat una gran gratitud. En uns moments en què el seu rebost està quasi buida a causa de la gran demanda que han experimentat en les últimes setmanes. L’ajuda en alimentació bàsica que estan donant l’han xifrat en 195, de les quals més del 75% són famílies jóvens originàries de Xàtiva, la qual cosa posa de manifest els efectes econòmics que està deixant la crisi sanitària sobre aquelles famílies més desfavorides del nostre entorn més pròxim.

El col·lectiu de Gent de la Consolació ha explicat als representants del Rotary Club la importància d’esta donació i estos al seu torn s’han compromés a continuar donant aquells productes que suposen una necessitat bàsica de les famílies a qui assistix este col·lectiu solidari. En concret han acordat donar pròximament productes d’higiene personal també considerats de primera necessitat, com a sabó, gel de duña, dentífrics o desodorant.

El Departament de Salut ha mostrat la seua satisfacció atés que si bé la iniciativa d’arreplega d’aliments s’està realitzant en l’Hospital Lluís Alcanyís amb gran acollida, resulta difícil arreplegar una quantitat d’estes dimensions amb xicotetes ajudes de professionals i usuaris. “Resulta molt satisfactori per a nosaltres que una iniciativa així desemboque en tanta cooperació i en l’ajuda a les persones que més ho necessites. Si a més d’atenció sanitària, aconseguim coses així, no és per a menys que estar contents” ha dit la gerent Margarita Llaudes.

WhatsApp Portal de Xàtiva