El programa «Enlaira» de la Casa de la Joventut busca nous participants

El departament de Joventut recorda que els artistes de Xàtiva poden inscriure’s al registre d’Artistes Musicals per participar a esdeveniments locals

98

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El Programa «Enlaira», destinat als i les joves de 17 a 30 anys que busquen preparar-se la prova de lliure obtenció del títol de l’ESO o la prova d’accés a cicles de Formació Professional i programat pel departament de Joventut de Xàtiva, compta encara amb places lliures.

Aquest programa té com a finalitat possibilitar la incorporació al sistema educatiu, propiciant la seua ocupabilitat, i treballar per la seua inclusió educativa, social i laboral, així com pel creixement personal des d’una perspectiva pedagògica.

Cal destacar que aquest programa està impartit per professionals de l’educació i la inclusió social, coordinats amb el personal de l’Ajuntament, i està emmarcat en el Pla Millenial destinat a la millora de l’ocupabilitat del sector juvenil del municipi.

Les persones interessades en participar poden contactar amb la Casa de la Joventut acudint presencialment o través del correu electrònic, el telèfon o les xarxes socials.

Registre d’artistes musicals de Xàtiva

D’altra banda, des del departament de Joventut també han recordat que els i les artistes locals poden apuntar-se al registre d’artistes musicals de Xàtiva, una borsa de músics que ofereix als artistes participar en els possibles esdeveniments musicals organitzats per l’Ajuntament com ara concerts, revetles, festes o el conegut festival Al Ras que se celebra en la Fira.

El seu objectiu és ajudar i promocionar als grups musicals formats per joves, siguen solistes o Dj’s, amb independència del seu estil, així com censar els grups musicals compostos en part o totalment per membres de Xàtiva.

Els requisits són que almenys el 50% dels membres han de ser residents a Xàtiva i que la meitat dels membres del grup tinguen menys de 35 anys. La inscripció és gratuïta i es realitza de manera telemàtica a través de la web de l’Ajuntament de Xàtiva, omplint el formulari i adjuntant la documentació pertinent.

Per a més informació es pot contactar amb la Casa de la Joventut.

WhatsApp Portal de Xàtiva