El PP Xàtiva lamenta que es retarde l’elecció de l’alcalde pedani de Bixquert

Sanchis (PP): “La improvisació i l'abandó són la tònica del govern amb els temes que preocupen a Bixquert”.

163

Solopizza Xàtiva

Comunicat PP Xàtiva:

El PP ha lamentat que el govern del Sr. Cerdà retarde a tardor l’elecció de l’alcalde pedani en Bixquert. A la pregunta de Marcos Sanchis (PP) de quan s’anava a reactivar l’elecció de l’alcalde pedani en Bixquert, en el ple del passat dissabte 31 de maig, el regidor Ricardo Martínez, va respondre que tenien molta faena endarrerida i que no seria abans del mes de setembre quan es reactive el procés.

Segons Marcos Sanchis “No s’entén que es retarde fins a tardor, amb l’excusa que tenen molta faena, per això li demanem que active el procés ja mateix i que es puga finalitzar el mes de juliol, tenint en compte que hi ha molta més gent en Bixquert; de fet hauran eleccions en dues CCAA i ací no es pot elegir un alcalde; és incomprensible, demostren una vegada més la seua falta de respecte cap a Bixquert”. Recordem que la proposta de l’elecció d’alcalde pedani era la mesura estrela del Sr. Cerdà per a Bixquert “però portem un any des de l’anunci i encara no s’ha materialitzat”.

Així mateix Marcos Sanchis, en el passat ple va demanar al Sr. Reig que “actue en l’entrada del camí de la Fillola, ampliant el mateix; els camins de bixquert són competència municipal i amb l’augment del trànsit li demanem que no eludisca les seues responsabilitats; el Sr. Cerdà és el número u per a recriminar i culpabilitzar i l’últim a assumir responsabilitats”.

Com a conclusió lamenten des del Partit Popular que “la improvisació i l’abandó, són la tònica del govern amb els temes que preocupen a Bixquert. Sembla que l’equip de govern no acaba d’entendre que Bixquert és Xàtiva i mereix els mateixos serveis i atencions que Xàtiva”.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva