El PP Xàtiva denuncia sobrecostos i retards en les obres de l’Ermita del Puig

Marcos Sanchis: "L'equip de govern del Sr. Cerdà és responsable dels sobrecostos, els retards i la possible pèrdua de la subvenció"

130

Comunicat del Partit Popular de Xàtiva

El Partit Popular ha denunciat els sobrecostos i retards de l’obra de rehabilitació de l’Ermita del Puig. La present obra va ser adjudicada en maig de 2019, per un import de 120.000 euros i un termini d’execució de 4 mesos. En el present març, l’Alcalde per Decret va aprovar una modificació del contracte del 25% del valor d’adjudicació, és a dir quasi 50.000 euros de sobrecost.

El regidor popular ha declarat “sembla il·lògic que en una obra que anava a durar apenes 4 mesos es modifique en aquestes quantitats“.

Segons ha manifestat Marcos Sanchis “l’equip de govern del Sr. Cerdà és el responsable dels sobrecostos, els retards i la possible pèrdua de la subvenció de 100.000 euros de la Diputació“. Segons ha recordat, “aquesta obra es va adjudicar en maig de 2019, i el regidor responsable explicava que en mesos estaria finalitzada, i com podem veure ha passat més d’un any i l’obra contínua inacabada. A més una cosa inaudita és que l’ajuntament ha demanat 3 pròrrogues per incomplir els terminis de finalització de l’obra fixats per la Diputació quan se suposa que en 4 mesos estaria finalitzada. L’Ajuntament va sol·licitar pròrroga per a justificar la subvenció de la Diputació, el passat 4 de setembre de 2019, la segona pròrroga el 22/01/2020, i la tercera pròrroga el 13/03/2020 i finalitzava el 31 de març.

Lamenten els populars que tot aquest cúmul de problemes desemboque “en què l’ajuntament de Xàtiva perda una subvenció més, en aquest cas de 100.000 euros, recursos que hui són de vital importància per a les arques municipals, i que per la mala gestió en aquest projecte poden estar de debò en perill“.

WhatsApp Portal de Xàtiva