Solopizza Xàtiva

  • Óscar Gamazo “No hi ha justificació possible davant les retallades que pateixen la Rodalia per part del Govern de Sánchez
  • L’herència que ens ha deixat el Sr. Ábalos als usuaris del tren és insuportable”.

El diputat per València del Grup Parlamentari Popular, Óscar Gamazo, ha tornat a denunciar la caòtica gestió del servei públic ferroviari a València per part del Govern de Sánchez. Gamazo ha destacat que “l’herència que ens ha deixat el Ministre Ábalos als usuaris de la Rodalia amb contínues cancel·lacions i retards de trens és insuportable”.

Gamazo ha assenyalat que “aquest estiu les supressions i les demores dels trens de RENFE no han cessat a València més aviat, tot el contrari, s’han incrementat. Subratllant que no hi ha justificació possible davant les retallades que pateix el servei públic ferroviari per part del Govern de Sánchez. Un Govern que per pur sectarisme va deixar d’executar el Pla de Millora de Rodalia de la Comunitat Valenciana de més de 1435 milions d’euros de l’últim Govern del Partit Popular”.

Gamazo ha criticat que “en plena temporada alta RENFE ha continuat amb la seua política de supressió de trens i demores, incomplint les hores d’arribada entre la ciutat de València i destins evidentment turístics com Gandia o la seua platja, Cullera, Xàtiva, Almenara, Moncofa o Castelló, així com la resta de municipis de les sis línies de Rodalia sense donar cap explicació més enllà del reiterat “disculpen les molèsties”.

En aqueixa línia, el diputat nacional Óscar Gamazo ha registrat 215 preguntes en el Congrés dels Diputats en les quals demana saber la relació de tots els trens suprimits o que van patir demores en l’hora programada d’arribada per RENFE en cadascuna de les línies del nucli de rodalia de València així com els motius de les supressions dels trens o les demores patides pels usuaris de la Rodalia de València; l’estimació de nombre de passatgers afectats per les cancel·lacions o els retards dels trens; i el nombre de reclamacions formulades per les molèsties ocasionades per RENFE. A més d’interessar-se per totes les incidències tècniques que han patit els trens de Renfe Rodalia del nucli de València durant els mesos estivals de juny, juliol i agost.

De les més de 200 preguntes formulades, 45 corresponen específicament a incidències patides durant part d’aquest estiu als trens de la línia C2 que uneix València amb Xàtiva – l’Alcúdia de Crespins -Moixent.

WhatsApp Portal de Xàtiva