El PP exigeix una baixada d’impostos per a ajudar a famílies i empreses

Marcos Sanchis (PP): “El govern socialista és alié a la realitat de la pujada de la compra, la llum, el gas o la gasolina”

134

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El PP exigeix una baixada d’impostos per a ajudar a famílies i empreses. Aquest pròxim mes d’octubre s’aprovaren les ordenances fiscals i com ja ha anunciat el regidor socialista Nacho Reig, no baixaran impostos.

Des del PP, Marcos Sanchis exposa que “és lamentable la falta d’empatia per part del govern socialista del Sr. Cerdà cap a les classes mitjanes i treballadores i les nostres empreses, ja que amb una inflació que supera el 10% a causa de la pujada de la llum, del gas o de la gasolina (que en un any s’ha doblegat), o de les dificultats per a omplir la cistella de la compra, el govern es nega a baixar els impostos”. A més “estem parlant que el govern socialista no executa el pressupost municipal, ja que l’any passat a penes es van executar el 20% de les inversions, i perquè el govern manege els pocs diners dels veïns, millor que estiga en les butxaques de la gent”. “Aquest govern és alié a la realitat de la pujada de la compra, la llum, del gas o de la gasolina, és moment de prioritzar». «El mes de juliol passat el govern local va aprovar una modificació pressupostària, la número 17, de més de 600.000 euros, dels quals anaven 160.000 euros a fira i festes, i zero euros a ajudar a famílies i empreses” han denunciat els populars.

Des del PP assenyalen que “la situació econòmica al nostre país és tan problemàtica que fins i tot el President Ximo Puig va anunciar ahir una baixada dels impostos per a ajudar a les famílies i a les empreses, abraçant les tesis del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, que porta més d’1 any demanant baixada d’impostos. Esperem que el govern local, rectifique i tenint en compte les declaracions del President de la Generalitat Valenciana, i puguem anar tots junts ajudar a les famílies i empreses de la nostra ciutat”.

WhatsApp Portal de Xàtiva