El PP demana que es prenguen mesures respecte de la taxa aprovada en el Carraixet

Marcos Sanchis: “No podem cobrar una taxa, quan l'aigua que subministrem no és apta per a consum humà”

158

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

En el passat ple municipal, el grup municipal va preguntar a l’alcalde de Xàtiva si s’havia alçat la prohibició d’ús de l’aigua del Carraixet per a consum humà i sobre les seues conseqüències sobre la taxa aprovada per al present any 2022.

«Com hem pogut saber des del PP, i va corroborar l’Alcalde el passat ple, contínua vigent la prohibició d’ús per a consum humà de l’aigua del Carraixet que va declarar la direcció de Salut Pública el passat 17 de febrer de 2020» han declarat. «En data de hui tenim unes ordenances fiscals que estableixen la taxa de subministrament d’aigua per al Carraixet; aquesta taxa cobra sentit quan el servei que es presta és per a aigua potable, però en el cas del Carraixet resulta que l’aigua subministrada ara com ara no és potable» es lamenten els populars.

Marcos Sanchis, ha manifestat que “respecte al problema del subministrament de l’aigua en el Carraixet, s’ha avançat, gràcies al treball de l’associació de veïns que ha estat reclamant-lo; però ara ens veiem amb el fet que l’equip de govern ha aprovat una taxa 5 vegades major que la que es cobra en el nucli urbà de Xàtiva, i a més que l’aigua que prestem no compleix amb els criteris de potabilitat, i per consegüent no pot qualificar-se com d’ús humà, per la qual cosa des del nostre grup entenem que no podem cobrar una taxa d’aigua potable, per un servei que no ho és”.

L’equip de govern té previst posar en marxa una desnitrificadora en el primer quadrimestre de l’any 2022. Des del PP s’apunta que en les dates que estem serà impossible que es complisquen els terminis i no estarà construïda la planta desnitrificadora per al mes de maig.

WhatsApp Portal de Xàtiva