Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El Partit Popular de Xàtiva ha demanat a l’alcalde Roger Cerdà que done explicacions per la imputació per delictes de prevaricació i maltracte animal.

El PP recorda que, en gener, denunciaren la situació en què es quedaven les colònies felines a causa de la decisió de l’ajuntament de trencar de manera unilateral el conveni sense un pla alternatiu. «D’aquesta manera l’Ajuntament de Xàtiva feia malbé tot el treball realitzat pels voluntaris/as de l’associació deixant a la seua sort a les colònies felines de la ciutat» denuncien els populars. El PP també denuncia, que l’Ajuntament va incomplir, a més, la seua pròpia Ordenança municipal sobre l’actuació i procediment que ha de seguir-se en la recollida i retirada de les vies públiques d’animals abandonats (art. 38).

En el passat ple de juliol el regidor Marcos Sanchis ja li va preguntar a l’alcalde respecte a la presentació de la querella per part d’Una Huella en el Corazón contra l’Alcalde i la regidora de medi ambient per presumptes delictes de prevaricació i maltracte animal.

«El Sr. Cerdà, que sempre ha demanat transparència i exemplaritat, ara, davant aquest procediment judicial, té l’oportunitat d’aplicar aquests principis que reclamava i donar totes les explicacions a la ciutadania amb la major transparència, donat la gravetat dels fets que se li imputen» demanen els populars.

El regidor Marcos Sanchis s’ha referit al fet que aquesta imputació de l’alcalde sobre prevaricació i maltracte animal com “la conseqüència de la crispació social i la nefasta gestió municipal«, ja que «són els campions a generar problemes on no n’hi ha«. Denuncia que «això no és un cas aïllat» i que «estem veient com els veïns del nucli antic de la nostra ciutat estan reclamant la dimissió del Sr. Reig pels problemes de filtracions de la xarxa d’aigües potables i depòsits de San José«, així com «les deficiències des de fa més de dos anys del col·legi Taquígraf Martí o l’atac frontal a l’educació reduint el pati del Teresa Coloma«. Sanchis també exposa els problemes sobre la falta d’aparcament a l’hospital Lluís Alcanyís i els problemes amb els veïns de Bixquert.

«El Sr. Cerdà té un greu problema de mala gestió municipal i una gran conflictivitat social, prova d’això són les diferents concentracions que els veïns de Xàtiva han realitzat contra ell” finalitza.

WhatsApp Portal de Xàtiva