EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El portaveu del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha destacat que “almenys el 40% de les persones que practiquen un esport a Xàtiva es beneficien de les noves mesures fiscals de la Generalitat Valenciana de Carlos Mazón mentre l’alcalde Roger Cerdà és un llast per als esportistes.”

El dirigent popular ha explicat que “des dels gimnasos i clubs esportius ens han comunicat que gairebé la meitat de les persones han demanat informació sobre les rebaixes en la renda posades en marxa des del govern de Carlos Mazón”

El president del PP de Xàtiva ha explicat que “en la declaració de la renda tots els esportistes s’estalvien fins a 150 euros gràcies les bonificacions del PP. Ara anar al gimnàs, ser d’un club d’esportiu o estar en un esport federat, et desgrava en la renda gràcies a les mesures posades en marxa pel PP”.

Marcos Sanchis ha indicat que “l’esport és salut, així ho entenem des del PP, i per això donem ajudes als esportistes, i a tots els valencians que vulguin sumar-se a la pràctica de l’esport. I no sols això, també desgrava en l’IRPF el nutricionista o el fisioterapeuta, perquè una societat saludable és una societat millor, així com les despeses en ulleres, en oculista o en odontologia”.

El dirigent del PP de Xàtiva ha lamentat per contra que “el govern municipal de Roger Cerdà no fa el mateix, i ha retallat per exemple eliminat els monitors de gimnàs els caps de setmana o no manté les instal·lacions esportives en condicions adequades amb la majoria de les màquines espatllades, de fet de 7 cintes de córrer hi ha 5 espatllades”.

“La deixadesa del govern de Roger Cerdà ha fet fins i tot que es perdin 150.000 euros de subvenció per a un camp de gespa artificial, un autèntic despropòsit de la mala gestió”, ha indicat el dirigent popular.

Marcos Sanchis ha conclòs ressaltant que “la política són fets, i els fets del PP és que tots els esportistes s’estalvien 150 euros. Els fets del PSOE de Roger Cerdà és deixadesa de funcions, pèrdua de subvencions, instal·lacions en mal estat i oblit absolut”.

Per altra banda, des de l’Ajuntament de Xàtiva expliquen que «Sanchis exagera deliberadament, ja que de set màquines només fallen dos«. A banda, continuen «les peces avariades ja ens les han lliurat i demà les montaran«. «Per tant -finalitzen-, segons ens diuen des del poliesportiu, demà estaran totes en funcionament«.

WhatsApp Portal de Xàtiva