El PP anuncia que baixarà els impostos si governa en 2023

130

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El PP abaixarà els impostos si governa en 2023. Aquest passat dissabte va tindre lloc el ple per a l’aprovació de les ordenances fiscals que regiren l’exercici pressupostari 2023, i des del Partit Popular denuncien que «com ja va anunciar el govern del Sr. Cerdà no anaven a baixar sinó que s’han pujat alguna d’elles«.

Des del PP, Marcos Sanchis ha declarat “estem davant una oportunitat perduda, és lamentable la falta d’empatia per part del govern socialista del Sr. Cerdà cap a les classes mitjanes i treballadores i les nostres empreses, amb una inflació que supera el 10%, la pujada de la llum, del gas de la gasolina, que en un any s’ha doblegat, de les dificultats per a omplir la cistella de la compra, el govern es nege a abaixar els impostos”.

Des del PP s’insisteix que és possible abaixar impostos per diverses raons: «la primera és que el govern socialista no executa el pressupost municipal; el present exercici 2022, a penes s’ha executat el 8% de les inversions; en segon lloc, el pressupost de personal de l’ajuntament en 7 anys que porten governant ha pujat 4 milions d’euros, i la despesa corrent 3 milions d’euros, tenim un govern amb un insaciable afany recaptatori«.

Per a concloure Marcos Sanchis ha manifestat “el primer que farem si l’any vinent els veïns confien en el PP, serà abaixar els impostos per a ajudar a famílies i empreses. Sorprén que tant el govern de Sánchez, com el del Sr. Puig vagen a abaixar impostos, com demana el Partit Popular i el govern socialista de la ciutat, es mostre insensible a les demandes de les classes mitjanes i treballadores que estan veient disminuir la seua capacitat econòmica per la inflació, el preu de la llum, dels carburants….«

WhatsApp Portal de Xàtiva