EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Des del Partit Popular es vol eixir al pas de la polèmica suscitada amb motiu de la publicació dels resultats d’unes anàlisis sobre l’aigua potable de la ciutat encarregats per la Plataforma veïnal “Casc antic digne i viu” i que va tindre el seu clímax en el ple del passat dissabte, quan l’Alcalde d’una forma clarament sobreactuada, va acusar la Plataforma veïnal de traspassar una línia roja creant alarma social sobre la salubritat de l’aigua potable de Xàtiva.

Per al regidor popular Eduardo Llopis “l’alcalde es va convertir en el trist protagonista del ple en perdre els papers, realitzant un atac desmesurat contra membres de la plataforma allí presents, arribant fins i tot a amenaçar amb l’expulsió al seu portaveu”. Aquesta reacció de l’Alcalde en el passat ple respon per a Llopis “a un intent de desviar l’atenció sobre el vertader problema de la canalització de l’aigua potable de la ciutat i de posar al conjunt de la ciutadania contra la Plataforma amb la finalitat de deslegitimar-la davant l’opinió pública”. I afig que “per al PP la qualitat de l’aigua de Xàtiva no està en dubte, l’aigua potable de Xàtiva és apta per al consum humà perquè així ho diuen les anàlisis de Salut Pública, no perquè li ho invente ningú. El que ací està en dubte són les mentides del govern municipal que des de sempre han mantingut que no hi havia restes de plom i altres substàncies altament perilloses com a restes d’amiant tal com acrediten les anàlisis publicades per la Plataforma”.

Per part seua, Marcos Sanchis ha afirmat “assistim a un xou de l’alcalde completament orquestrat i preparat, a més molt trist perquè denota l’allunyament del govern dels problemes dels veïns, i que lluny de buscar solució intenta atacar-los i silenciar-los, deslegitimar-los; per al nostre grup l’Alcalde ha perdut una oportunitat de liderar una solució als problemes de la xarxa d’aigües del centre històric, perquè entre tots, polítics, veïns i tècnics especialitzats aconseguim un ampli consens sobre un pla integral. Concloent que, “si l’alcalde no el lidera, els liderarem uns altres”.

WhatsApp Portal de Xàtiva