El Portal d’Ocupació de l’Ajuntament de Xàtiva publica dues noves ofertes laborals

Es busca personal per a supermercat i persones per a atenció domiciliària a persones dependents, en ambdós casos a Xàtiva

1564

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El Portal d’Ocupació de l’Ajuntament de Xàtiva ha publicat dues noves ofertes laborals, una de personal per a supermercat i altra d’atenció domiciliària a persones dependents, ambdues a Xàtiva i en la que es demana experiència mínima d’un any.

Pel que fa a l’oferta de personal de supermercat,amb possibilitat de permanència en l’empresa segons vàlua del treballador, es requereix cobrir els següents llocs: caixa/reposició, forn, carnisseria, pescateria i reposició nocturna. Els torns són rotatius a excepció dels reposadors nocturns, i el salari brut és de 1.108,33 euros. Entre els aptituds sol·licitades es troben l’experiència en atenció al client (valorable en el sector d’alimentació), i la disponibilitat i flexibilitat horària i de desplaçament.

Respecte a l’oferta d’atenció domiciliària a persones dependents, es tracta d’una empresa en expansió que ofereix un contracte parcial per hores, fins trobar diferents clients a la zona per formar una jornada laboral completa. Les funcions corresponen a neteja i higiene de la persona, preparació del menjar o neteja domèstica.

A més a més, cal recordar que continuen actives les ofertes de programador informàtic, operari d’impressió de plàstics i operaris de muntatge amb discapacitat. Per a més informació, i la consulta d’altres ofertes, es pot accedir a la pàgina web www.xativa.portalemp.com

WhatsApp Portal de Xàtiva