El Pacte Costera-Canal organitza la II Jornada de la Dona Emprenedora

103

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

  • Aquesta jornada, que es realitzarà dimarts que ve 15 de novembre en el Ecomuseo de Bicorp, comptarà amb la presència de sis dones empresàries que han rebut l’assessorament de l’àrea empresarial del Pacte.
  • L’acte està dirigit al públic en general i a les dones amb interés en l’emprenedoria en particular.

El Pacte Costera-Canal ha organitzat, per segon any consecutiu i amb motiu del Dia de la Dona Emprenedora, un esdeveniment per a commemorar el paper de les dones emprenedores en el territori.

La jornada té com a objectiu empoderar el potencial de les dones i fomentar la cultura emprenedora, així com la motivació i acompanyament necessari per a aconseguir-ho.
La xarrada, l’obertura de la qual serà a càrrec de la presidenta del Pacte Mª José Tortosa, donarà el seu inici a les 17 hores, amb una taula de dones que comptaran les seues experiències al públic present, amb l’objectiu de motivar i animar, així com donar el seu suport a altres dones que s’estan iniciant o tinguen dubtes sobre l’inici dels seus respectius projectes emprenedors.

En concret, es comptarà amb els testimoniatges de sis dones empresàries del nostre territori que han emprés el seu negoci en els últims dos anys i que s’han beneficiat de l’assessorament, acompanyament i tutorització dels tècnics del departament d’empresa del Pacte. Es tracta de Carolina Gascón de “Thetomahaw”; Yolanda Requena de “Casa de la Llum”; Francisca Lluch de “Fanny Imatge i Solucions Capil·lars”; Luisa Rodríguez de “Bistro Ca’Octavio”; Laura Lagardera de “El Terrenet” i Yadia Iglesias de “La Llepolia”.

Amb la celebració d’aquesta segona jornada volem posar en valor «des d’una perspectiva personal, constructiva i dinàmica el paper de les dones d’amdues comarques» ha manifestat la presidenta del Pacte Mª José Tortosa, qui ha indicat que «és essencial que es creen aquest tipus de trobades per a intercanviar experiències i bones practiques, alhora que donem a conéixer projectes de dones que han creat recentment les seues empreses ».
Aquesta actuació forma part del projecte experimental “Treballem a La Costera-Canal” subvencionat per Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social dins del programa #AvalemTerritori.

WhatsApp Portal de Xàtiva