Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

Aquest dijous s’ha presentat en l’Ajuntament de Xàtiva el torneig internacional aleví «Football Motion Cup», que reunirà a les millors canteres futbolístiques del panorama nacional i fins i tot de l’estranger, amb participació d’equips francesos.

Aquest torneig comptarà amb 24 equips d’aleví de primer any (uns 500 jugadors) entre els quals es troben Valencia CF, Real Madrid, FC Barcelona, Atlético de Madrid, Villarreal CF o Levante UD, junt amb altres clubs referents de la nostra Comunitat Valenciana com l’Alcoyano, l’Alzira, el Torrent o el Gandia, que ens faran gaudir d’un gran esdeveniment. També participaran els equips locals Ciutat de Xàtiva i Racing de Xàtiva.

El campionat constarà de partits de 25 minuts i tindrà lloc en dos seus, l’estadi de la Murta (que s’adaptarà amb un únic camp central de futbol 7) i el Paquito Coloma, i tots els equips jugaran en ambdós escenaris. La jornada del dissabte arrancarà a les 9 del matí i finalitzarà a les 21 hores, amb un total de 44 partits. El diumenge 22 es jugarà al Paquito Coloma la Fase Plata des de les 8:30h, mentre que la Murta albergarà la Fase Final a partir de les 9:25, concloent amb la gran final que es disputarà cap al migdia.

A més a més, el torneig disposarà de retransmissió en directe amb comentaristes, senyal en xarxes socials, entrevistes als jugadors, sortejos, música i balls, per poder gaudir amb la família del cap de setmana. Els equips participants pujaran també al Castell de Xàtiva durant la jornada del dissabte per fer una visita i realitzar una foto oficial.

«Mai havíem tingut a Xàtiva un torneig d’aquesta qualitat, pel que cal felicitar als organitzadors. Esperem que siga el primer torneig de molts més, perquè hem apostat per una fórmula molt positiva per a la ciutat. Aquesta és una oportunitat única que tant de bo hagueren tingut fa anys els joves futbolistes de la nostra ciutat» ha destacat el regidor d’Esports Pedro Aldavero.

Per la seua part, el president de Event Motion i xativí Miguel Gandia Martínez ha indicat que «teníem la intenció de fer un torneig de referència de futbol de formació a la Comunitat Valenciana, i què millor lloc que Xàtiva, una ciutat que compleix a nivell d’infraestructures i de turisme. Per sort tots els equips de referència del panorama nacional han acceptat la invitació i esperem gaudir d’un magnífic cap de setmana amb la gent de la ciutat».

El campionat serà retransmès en directe a Real Madrid TV, Barça TV i durant la jornada del diumenge també a les xarxes socials del Gol TV com ara Twitch i Youtube. S’esperen al voltant de 1.500 persones arribades des de tots els punts del país (Galícia, Madrid, Múrcia…) i de l’estranger, i des de l’organització han indicat que les places hoteleres de la ciutat estan completes per a aquest cap de setmana, amb un esdeveniment que també repercutirà positivament en el sector hostaler de la ciutat.

Horarios Fase Grupos FMC

WhatsApp Portal de Xàtiva