Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El darrer cap de setmana es va celebrar a l’auditori del Centre Cultural Xàtiva (CCX) l’últim concurs de la XX edició de Joves Intèrprets «Ciutat de Xàtiva», corresponent a l’especialitat de piano.

En la primera fase van participar un total de 16 joves, els i les quals van interpretar una obra obligada. A la segona fase van accedir un total de 8 participants, interpretant una obra lliure.

Finalment el primer premi de la Modalitat A, dotat amb 1.300 euros, va ser per a Diego Navas Padilla (Madrid), de 25 anys, mentre que a la modalitat B es va imposar el valencià Fernando Alarcón Barberán, de 19 anys, qui va aconseguir un premi de 1.000 euros. En la modalitat C va resultar guanyadora la valenciana Marta Andreo Martín, de 16 anys, qui es va emportar un premi de 800 euros.

A més a més, el Tribunal va decidir per unanimitat atorgar un segon premi en la modalitat B al mexicà Marco Antonio Reyes Cervantes (Puerto Vallarta, Jalisco) de 21 anys; i també va convidar a participar al concert de clausura (que tindrà lloc el 3 de juny al Gran Teatre), a Zihao Zou (València) de 9 anys.

El Tribunal va estar compost per Javier Esplugues Esplugues (president) i pels especialistes Xavier Torres Cuenca i Neus Vercher Juan.

WhatsApp Portal de Xàtiva