Solopizza Xàtiva

Centelys

  • Izan Pérez, de la Penya, MVP del torneig.

És evident que hem tornat de la pandèmia i el CB Genovés ha pogut completar la trilogia de tornejos d’aquesta temporada. I ho ha fet amb un èxit rotund en molts aspectes, entre ells nivell esportiu que han ofert els 10 equips participants en aquesta divuitena edició. El torneig mini del Genovés ha complit la majoria d’edat amb 132 xiquetes i xiquets pertanyent als 7 clubs representats en aquesta edició postpandèmia.

Aquest any, i després de tant de temps sense poder oferir aquest tipus de campionats de minibàsquet, l’assistència de públic ha estat molt més nombrosa que en edicions anteriors, amb un Poliesportiu que respirava bàsquet per tots els racons i que confirmava el que s’esperava després de l’interès que havia despertat el cartell d’equips d’aquesta divuitena edició, però també per les ganes dels aficionats de viure aquestos esdeveniments. Açò demostra l’ alt nivell de joc, espectacularitat i prestigi que ha aconseguit aquest torneig.

Cal destacar l’ambient que s’ha viscut en tot moment i el debut de la pista exterior on el CB Genovés ha participat en els seus dos equips alevins el CB Genovés “David Jimeno” i el CB Genovés “Eva Oliva” “Gràcies a totes i a tots per l’esforç i la dedicació i sobretot per ser un grup de gent en el que reialment val la pena estar”, foren les paraules dels entrenadors de tots dos equips en finalitzar el Torneig.

La disputa de la final ,entre el Joventut i l’EBG Màlaga, va ser una autèntica lliçó de bàsquet en categories de formació. Una final que enfrontava als dos equips que havien arribat invictes despès de la jornada del dissabte. Un luxe vore el nivell de totes dues formacions que en el dia anterior van deixar per a la disputa del tercer i quart lloc al València BC i a l’UCAM Múrcia.

És tot un luxe veure jugar a xavals d’11 i 12 anys amb eixes qualitats i nivell de joc. De segur que molts d’ells tindran un gran recorregut en el mon del bàsquet , com tantes altres promeses que han passat per aquest Torneig Mini i hui ja són realitats als Clubs capdavanters d’ACB. No obstant, el que mes es ressaltava des de l’organització “és el que ha suposat per a les xiquetes i xiquets del nostre club, una experiència que de segur recordaran al llarg de les seues vides i que els ha fet conèixer noves amigues i amics, emocionar-se i créixer . un grup de xiquetes i xiquets que val la pena estar amb elles. Com a entrenadors sols paraules d’agraïment per l’actitud durant tot el cap de setmana i per fer amb aquesta forma de ser un club més gran. Gràcies per formar part del nostre club”.

WhatsApp Portal de Xàtiva