Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Ja portem 18 edicions d’un Torneig que, una vegada més, pretén oferir el millor Bàsquet de Formació a tots els aficionats del Genovés , de les comarques veïnes i a tots aquells vinguts de tot arreu que vulguen gaudir d’un bàsquet de gran nivell.

El Joventut de Badalona ja ha presentat el seu equip, i ho farà com a actual campió i amb un planter que la temporada passada va fer un excel·lent paper al campionat d’Espanya en categoria Infantil. Un planter que manté varis jugadors de categoria mini. Per tant ens trobem amb un equip candidat a competir en el torneig del Genovés i com no, un aspirant a la lluita per les primeres posicions al campionat d’Espanya. Jugadors com DWAYNE KACOU, MIQUEL LLOMPART, TERENCE KEKENBOSCH, SERGIO MUÑOZ, JAN MENA, EDUARD COLL, ADRIÀ DOMINGUEZ, BERNAT MORALES, PAU MARRÓN, POL GARCIA i LEONARDO VAN ELSWYK lluitaran per un torneig i poder repetir el títol aconseguit l’any 2020.

Sempre és un encert ,i una garantia d’alt nivell de bàsquet, comptar amb la presència del Joventut al Torneig del Genovés, tan sols s’ha de pegar una ullada als jugadors que han debutat en ACB i que han eixit de cantera d’aquest club: Albert Ventura, Pau Ribas, Guillem Vives, Josep Franch, Pere Tomàs, Nacho Nogués, Alberto Abalde, Ferran Bassas, Albert Homs, Joan Tomàs, Nacho LLovet, Àlex Barrera, Xavi López Arostegui Neno Dimitrijevic, Joel Parra, Pol Molins, Pep  Busquets, Roger Martí, Zsombor Maronka, Miguel Malik Allen, Kriss Helmanis, … formen o han format part del primer equip, i tots ells han estat als diferents tornejos del Genovés, alguns tant en categoria aleví com en categoria cadet.

Aquest fet ens dona a entendre que ens trobem amb un club que aposta exclusivament per la pedrera. I no tan sols en quan a jugadors, si peguem ullada dels entrenadors que han eixit d’aquest club també podrem comprovar el gran nombre de directors d’equip que hi ha repartits per tot arreu.

Clar exemple és el que a hores d’ara és l’entrenador de l’equip ACB del Joventut, Carles Duran, el qual va estar a dos tornejos del Genovés amb l’equip badaloní. Josep Maria Reventós, Marc Calderon, Paco Redondo, Joan Rallo, Pau Del Tio, Lluís Riera i Dani Miret, un clar exemple de que la formació és un dels pilars fonamentals en la Penya. Aquest any torna com a entrenador de l’equip cadet, després de varis anys Marc Calderon, un excel·lent entrenador en categories de formació i un gran amic del club. Des del CB Genovés es comentava que “Marc és un dels entrenadors que porta l’aprenentage dels jugadors més enllà de l’ensenyament del propi esport. Pensem que és un privilegi comptar amb ell. Un gran entrenador, una gran persona i un gran amic”.

De segur que en anys posteriors alguns dels jugadors, que aquest any presenten per participar en el torneig del Genovés, formaran part del primer equip en properes temporades.

Des del Club Bàsquet Genovés es vol fer una crida a tots els que estimen el bàsquet de formació per a assistir al Genovés i poder veure un Club que aposta per formar jugadors de qualitat i que des del primer torneig que es va organitzar en categoria aleví allà pel 2003, sempre ens ha aportat un bàsquet de qualitat.

Els dies 25, 26 i 27 de febrer i són les dates marcades per a veure jugar al Joventut de Badalona al Pavelló del Genovés

WhatsApp Portal de Xàtiva