El Gsport triatló Xàtiva participa en el campionat autonòmic de duatló per equips

132

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Dissabte passat dia es va celebrar en la localitat de Mascarell (Castelló) el campionat autonòmic de duatló per equips, en el qual el Gsport triatló Xàtiva va obtindre uns destacats resultats.

L’equip masculí va obtindre el 6é lloc en el campionat autonòmic i el 2n en la categoria de promoció de la lliga de clubs, amb el que mantenen la primera posició en la lliga, amb el clar objectiu de lluitar per l’ascens. L’equip femení va aconseguir obtindre un 22é lloc en el campionat autonòmic i la 8a posició en la segona divisió de la lliga de clubs, mantenint la mateixa posició en la general de la lliga.

Diumenge que ve tindrem a Alberic una nova prova de la lliga que a més serà campionat autonòmic de relleus mixtos.