EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Aquest diumenge a les 18:00 hores a l’Audiotori Municipal del Genovés

La companyia de teatre “Calidoscopi Teatre”, abans anomenda TEX Teatre, representarà per quarta vegada una obra teatral al Genovés. Després de “La Nouba”, “Això era un estenedor” i “La porta de Júlia”, aquest grup de teatre estrenarà l’obra “Blai i Laia”. Aquesta obra, basada en el conte infantil La Casa de Xocolote està orientada a tots els públics i tal i com diuen els propis actors i actrius “és una obra d’aventura i desventura de dos germans, una història adaptada del conte “ la caseta de Xocolate”que no deixa indiferent a ningú”
Calidoscopi Teatre és una modesta companyia de teatre sense ànim de lucre què naix d’un grup de persones properes a altres amb diversitat funcional i amb la finalitat de proporcionar-los una activitat d’oci per tal d’aconseguir una major participació i integració en la societat.

Aquest grup el composem persones amb i sense diversitat funcional. Pares, mares, familiars i amics i voluntaris amb una inquietud i motivació com a denominador comú.
L’auditori Municipal tornarà a acollir una obra de teatre en la qual mostrarà, com un grup de persones amb diversitat funcional tenen la capacitat d’oferir al públic una representació de qualitat. Serà el proper diumenge dia 29 de gener a les 18.00 de la vesprada.
Les entrades anticipades es poden adquirir a LA LLUNA DOLÇA, PERRUQUERIA AMPARO SOLER, LLIBRERIA LA COSTERA o al propi CENTRE OCUPACIONAL LA COSTERA DE XÀTIVA

WhatsApp Portal de Xàtiva