Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

El regidor de Gran Teatre, Alfred Boluda, ha presentat aquest matí la programació de la instal·lació cultural per al primer semestre de 2019. Com d’habitud, la programació inclou espectacles de diversos gèneres, amb un ventall d’ofertes culturals dirigides a distints segments de població.

El regidor ha destacat l’esforç per “programar i fer pública una oferta d’actes amb suficient antelació per a que arribe al públic”. Boluda s’ha mostrat especialment satisfet pels resultats de la programació de teatre escolar, què, segons l’edil, “esgota el taquillatge i duu al teatre a públic de Xàtiva i de molts pobles de les rodalies”. Boluda contempla aquestes actuacions com a “la sembra de la llavor per a futurs espectadors de teatre”.

Respecte al festival Música i Lletra (MiL), del qual va a celebrar-se la quarta edició, Boluda ha comentat que “va consolidant-se a nivell musical i posicionant-se com un referent al panorama musical del País Valencià”. Com a exemple, ha citat el cas de Carles Pastor, darrer guanyador del Premi Ovidi Montllor al millor disc de cançó d’autor, qui ja va actuar en la passada edició del certamen de joves cantautors que s’inclou a la programació del MiL.

Finalment, Alfred Boluda ha destacat una nova edició del certamen Ballem, en col·laboració amb l’estudi de dansa d’Alícia Herrero, on la recaptació es dedica al recolzament de projectes solidaris i inclusius.

Pel que fa a la programació d’espectacles adreçada als adults, l’agenda inclou dos espectacles musicals, els de Toti Soler (qui farà la presentació del seu nou disc a Xàtiva per a tota la Comunitat Valenciana) i la de Jonatan Penalba, a més a més del festival MiL, que tindrà lloc en el mes de maig i sobre el qual s’informarà en el seu moment.

També hi ha programades cinc obres de teatre: “Mundo Obrero” (Teatro del Barrio), amb el conegut actor Alberto Sanjuán; “La venganza de don Mendo” (Compañía de Teatro Clásico de Almagro), “El fill que vull tindre” (Pont Flotant), “Maleïda Tardor” (La Subterránea) i “La Capilla de los Niños” (Perros Daneses). Tant els dos concerts com les obres de teatre tindran abonament, tret de “La venganza de don Mendo”.

Pel que fa al programació escolar, destacar la programació de 12 obres de teatre per a tots els nivells en castellà, valencià i anglés.

WhatsApp Portal de Xàtiva