Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Després de dos anys d’absència, Xàtiva torna a acollir durant el mes de juliol les Nits al Castell, que viuran la seua 23a edició. Aquest any 2022 la programació estarà marcada per l’homenatge al mil·lenari de l’obra «El collar de la coloma», escrita per Ibn Hazm de Còrdova.

Aquest serà el tema que centre la primera de les actuacions del cicle musical a la fortalesa de la capital de la Costera, que tindrà lloc aquest divendres 8 de juliol (23 hores) amb protagonisme de l’artista Rafael Álvarez «El Brujo». L’actor i dramaturg aportarà al Castell l’espectacle «Mester de algarabía. El collar de la paloma, historias de ayer y de siempre», una obra original i exclusiva realitzada per a aquest Festival. No serà la primera vegada que «El Brujo» xafe aquest escenari, ja que l’artista ja va actuar al Festival l’any 2015 amb «Mujeres de Shakespeare».

Però aquesta setmana hi haurà una segona cita, ja que dissabte el Castell de Xàtiva acollirà el concert de l’artista Víctor Manuel, per al qual es van exhaurir les entrades en pocs dies. L’actuació pertany al tour del seu 75é aniversari, que portarà a Xàtiva «La vida en Canciones – El escenario todo lo cura» amb el qual el cantautor i productor musical i cinematogràfic celebrarà la seua trajectòria (dissabte 9 de juliol a les 23 hores).

Per a les properes setmanes estan previstes les actuacions de la reconeguda artista portuguesa Dulce Pontes, el doble concert amb DePedro i la valenciana Sandra Monfort; i l’espectacle «El collar de la Meditèrrania» protagonitzat pel cantaor xativí Pep Gimeno Botifarra.

Entrades i transport al Castell

Les entrades per a tots els concerts del festival es poden adquirir a través de la pàgina web https://xativaturismo.com o bé presencialment a l’Oficina de Turisme de Xàtiva, amb un preu de 20 euros.

D’altra banda cal recordar que que no estarà permés l’accés fins al Castell amb vehicle privat, oferint el Festival servei d’autobús inclòs amb l’entrada. Els autobusos eixiran des de les 20:30h fins a les 22:30h des de la plaça de l’Espanyoleto fins al Castell de Xàtiva, realitzant el mateix camí de tornada en finalitzar el concert i fins a dues hores posteriors. A la mateixa plaça hi haurà un punt de venda on es podran comprar les entrades que queden disponibles en taquilla abans del corresponent concert.

WhatsApp Portal de Xàtiva