Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El Festival Música i Lletra (MiL), Xàtiva cançó d’autor 2022, clourà la sisena edició aquest divendres, 3 de juny, amb un concert antològic. Vicent Torrent, exfundador de Al Tall, presentarà les seues composicions construïdes durant i després de la seua la carrera musical a la mítica banda de folk valencià.

La cloenda arribarà després d’un cap de setmana d’èxit absolut. Divendres passat, Maria Arnal i Marcel Bagés van fer furor amb un espectacle redó de música i llums que va omplir el Gran Teatre de Xàtiva i va posar el públic de peu a cantar i a ballar. Les entrades pràcticament es van esgotar i entre els assistents hi havia molta gent de València i poblacions d’Alacant que havien vingut expressament.

També va venir públic de fora dissabte a la nit a veure el doble concert de Oscar Briz i Quimi Portet al Claustre de Sant Domènec. La nit més rockera i irreverent va ser una festa i un èxit de públic. A més a més, dissabte al matí, es va celebrar el V Certamen de Joves Cantautores/rs, MiL Descobreix, amb l’actuació de la polifacètica Pepa Cases que també va presentar la gala amb molt d’encant.

Aspirem a l’alegria” és el lema d’enguany del festival, inspirat en un aforisme de Joan Fuster que pica l’ullet a la celebració del centenari del seu naixement, tot reivindicant també la felicitat i la resiliència, idees molt presents en els treballs dels artistes del MiL 2022. L’il·lustrador resident a Xàtiva, Carles UbeEfe ha estat l’encarregat de dissenyar el cartell d’enguany que busca plasmar totes aquestes idees.

L’edició torna a oferir preus populars, amb entrades anticipades a 10€, i 1€ per als menors de 12 anys acompanyats. El Festival Música i Lletra està organitzat per Cultura de la Generalitat, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, i l’Ajuntament de Xàtiva, amb la direcció artística del músic Feliu Ventura.

WhatsApp Portal de Xàtiva