El diumenge 19 de gener de 2020 tindrà lloc la XXVI Benedicció d’Animals amb motiu de la festivitat de Sant Antoni del Porquet

142

La benedicció serà organitzada per la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva amb la col·laboració de l’Excm. Ajuntament de Xàtiva, mitjançant la regidoria de Cultura.

Ademés col.laboren les regidories de Medi Ambient i de Seguretat Ciutadana i la Parròquia de Sant Pere.

La Societat Protectora d’Animals (SPAX) invita a participar en aquesta festa a tots els amants dels animals, per a que vinguen amb les seues mascotes (gossos, gats, cavalls, burrets, aques, pardalets, etc.).

L’eixida serà a les 11’30 hores des de la plaça de l’Espanyoleto, front al centre cívic “La Ferroviària” des d’on s’anirà amb tots els animalets en passacarrer amb dolçaina i tabalet acompanyats per la Colla La Socarrà. El passacarrer transcorrerà per l’albereda de Jaume I fins a la Plaça de Sant Pere on es farà la Benedicció a les 12’30 hores per part de D. José Estellés, pàrroc d’aquesta parroquia.
Allí també hi haurà unes danses a càrrec del grup de danses “Socarrels”, així com el repartiment gratuït de les garrofes, panets beneïts i estampeta del Sant patró a tots els participants.

Es recomana, per fer més lluidor l’acte, l’eixida de tots els participants des de la plaça de l’Espanyoleto.

La Spax ficarà un stand en la mateixa plaça de S. Pere. Estarà atés per voluntaris de la societat on podran informar-se de les formes de col.laborar (adopcions, socis, apadrinaments, voluntariat, donacions, etc.). Així com adquirir les tradicionals xapetes de S. Antoni per a les seues mascotes, calendaris 2020 i demés articles de la Spax.

Els beneficis d’aquestes col·laboracions aniran integrament per a sufragar les despeses del refugi.

Mes informació en la web de la Spax: www.protectoraxativa.org i a les seues xarxes socials:
Facebook: Spax-Sociedad Protectora de animales de Xàtiva
Twitter: @protectoraspax -Tl.617 87 08 89

La SPAX agraïx publicament a totes les persones que amb la seua col.laboració i participació fan posible que aquest acte siga un tot un èxit i que l’objetiu de dignificar i homenatgear a les nostres mascotes és faça realitat.

Esperant que difongau la present nota al vostre mitjà de comunicació, us donem les gràcies per anticipat i per suposat us convidem a l’acte.

WhatsApp Portal de Xàtiva