Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva i el Club d’Esports de Muntanya Trail Serra Vernissa, han realitzat la presentació de la VIII Edició de la Perimetrail Rett a la Serra Vernissa. Una cursa per muntanya que es fa a Xàtiva el proper diumenge dia 14 d’abril i que és solidària amb l’Associació Espanyola de la Síndrome de RETT i la petita princesa Ainhoa, que pateix aquesta malaltia rara.

Per part de l’Ajuntament, hi ha assistit Vicente Lluch, regidor d’Esports i per part del Club; Salvador Hernández i Emilio Vidal, president i membre de la junta del Club de Trail Serra Vernissa respectivament. A més, també hi ha participat, Vanessa López, membre de la junta organitzadora i mare de la petita princesa Ainhoa.

En aquesta VIII edició s’espera igualar els 860 participants de la darrera edició, avui ja hi ha 450 inscrits entre les 4 modalitats que la componen. El club està molt content i satisfet de la gran resposta que tenen els participants i col·laboradors. No oblidem que gran part de la recaptació donarà un gran impuls a la investigació de la Síndrome de RETT i a l’ajuda per a les teràpies de les famílies afectades. Així que encara es pot col·laborar, o bé participant amb la inscripció o un mitjançant el dorsal 0.

La cursa principal és la Trail de 22km, que donarà la sortida a les 08.45h. A continuació es donarà la sortida a la cursa curta, l’sprint, de 12km, que serà a les 09:30. A les 10.00 am prendran la sortida els corredors del Canicross ia les 10.01 els participants de la marxa senderista. Aquestes dues darreres proves recorreran un mateix circuit de 8km. L’arribada de totes les modalitats està prevista a partir de les 10.30 a la Plaça del Mercat, on també es realitza la sortida.

La prova ofereix a públic i participants un recorregut especial amb uns paisatges de gran bellesa, espectacularitat i de gran valor històric. Doncs transcorre per tota la Serra del Castell, El Calvari, La Penya Roja, La Solana, la Serra Vernissa amb la seva Creueta i Vèrtex Geodèsic, la Penya Sant Dídac i Les Llomes Planes ”. A més, l’entrada a meta i la sortida recorren el nucli antic de la ciutat, Especialment el final de cursa, que baixa des de la Porta del Socors, La Nevera, l’Ermita de Sant Josep, el Palau de l’Ardiaca, la Plaça de la Seu, en un emocionant i vertiginós descens fins a la meta, situada a la Plaça del Mercat.

WhatsApp Portal de Xàtiva