Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El Director General de Cultura, Sergio Arlandis, ha visitat aquest dimecres la Fira de Xàtiva, en la que ha estat la seua primera visita institucional com a alt càrrec de la Generalitat Valenciana.

Arlandis ha destacat els seus forts vincles amb la ciutat, i l’ha catalogat com a «un referent cultural», assegurant que des de la Generalitat Valenciana «volem ajudar al fet de que ho continue sent». «Aquesta visita simbolitza el nostre compromís amb Xàtiva, una ciutat que està molt viva en el meu record des de fa més de 25 anys», ha assenyalat.

El Director General de Cultura s’ha reunit amb l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, la primera tinent d’alcalde Amor Amorós i el regidor de Cultura Alfred Boluda, i ha aprofitat la seua estada per visitar l’exposició antològica de Manuel Boix, «La llum de l’art», que fins a finals d’agost es pot trobar a diferents espais del nucli antic de Xàtiva com ara l’ex convent de Sant Domènec, Sant Agustí, el pati del museu de l’Almodí o el museu de Belles Arts – Casa de l’Ensenyança. També ha visitat la rèplica del quadre de Felip Vé al Museu de Belles Arts, atès que l’original es troba en procés de restauració.

«Gràcies al Director General per la seua visita a la nostra ciutat. Hem mantingut una primera reunió i hem aprofitat per mostrar-li els productes culturals que hem anat oferint a la ciutadania, com ara la magna exposició de Manolo Boix o tantes altres que vam fer en els darrers anys», ha destacat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui ha assegurat que des de l’Ajuntament hi ha «una ferma voluntat de col·laborar amb la Generalitat en tots els projectes que tenim pendents, treballant colze a colze en posar en valor la nostra cultura».

Sergio Arlandis ha aprofitat per passejar per la Fira i assistir a la mascletà d’aquesta jornada junt a la corporació municipal i la Reina de la Fira Reyes Camarasa.

WhatsApp Portal de Xàtiva