Solopizza Xàtiva

El Consorci Provincial de Bombers de València ha llançat una campanya preventiva entre la població per fer front als episodis de pluges intenses, consistent a tres vídeos divulgatius sobre els principals riscos i els consells a seguir. El lema de la campanya és “Anticipa’t”, i es pot veure ja a les principals plataformes i xarxes socials del Consorci.

La província de València, com tota la regió mediterrània, és una de les zones on es més repeteixen les situacions de DANA, coneguda també com a gota freda, que poden arribar a ser molt perilloses. A més de les actuacions de prevenció i resposta que el Consorci du a terme en estes situacions, els bombers han volgut fer partícip a la ciutadania valenciana perquè ella mateixa adopte les mesures d’autoprotecció necessàries per a minimitzar els riscos. Així, cadascú dels vídeos està dedicat a una temàtica: les mesures per evitar que s’inunde la nostra casa, els principals perills de la conducció i el risc de les avingudes sobtades d’aigua.

Cal recordar que, entre els episodis de DANA més recents, figura el viscut en setembre de 2019 i que a la província de València va afectar especialment l’interior sud, on el Consorci hi va haver d’intervindre a molts rescats i emergències derivades de les pluges. Actualment, i amb l’avanç de la tardor, el territori valencià entra de ple en l’època amb major risc d’este tipus de fenòmens meteorològics, per la qual cosa el Consorci demana molta precaució a la població.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva