El Convent Sant Domènec de Xàtiva acull l’exposició “Com mengem”

121

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El consum d’aliments és hui la principal font dels impactes ambientals que generen els habitants de la Unió Europea” (Espanya 2050: Fonaments i propostes per una Estratègia Nacional de llarg termini. Oficina Nacional de prospectiva i Estratègia, Govern d’Espanya).

Davant la necessitat d’abordar el tema de l’alimentació i l’impacte sobre el medi ambient i amb la intenció de fer possible una alimentació suficient, saludable i sostenible, des del Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat Costera-Canal i amb la col·laboració del Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV), posem a la vostra disposició l’exposició “Com mengem” en el Convent Sant Domènec de Xàtiva.

Amb ella ens agradaria despertar l’interés, provocar el pensament, d’anar més enllà i passar a l’acció, implicació i participació perquè açò ens permetrà fer un pas més en el camí cap a la sostenibilitat.

L’exposició estarà oberta del 17 al 27 d’octubre en horari de:

  • De dimecres a dissabte de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00
  • Diumenge de 10:00 a 14:00.

L’exposició es podrà visitar per lliure o amb visites guiades i activitats associades en horari de dimecres a divendres de 10:00 a 14:00. La visita guiada té una durada de 25 minuts aproximadament i despés hi ha temps per les activitats.

Per poder reservar-les, caldrà fer-ho amb el següent enllaç: https://calendly.com/educacioambiental/commengem?back=1&month=2022-10&date=
2022-10-21

WhatsApp Portal de Xàtiva