Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Aquest dimecres va tindre lloc al pati de la Casa de la Joventut una reunió extraordinària del Consell de les Dones amb la intenció de decidir, junt amb la regidoria de Dona i Igualtat, l’estructura de la fase de participació del Pla d’Igualtat Local de Xàtiva.

A nivell tècnic es van plantejar els eixos d’actuació que contindrà aquest pla d’igualtat en base al diagnòstic presentat el passat 30 de març i que es pot consultar a la pàgina web municipal. Entre els eixos destaquen la transversalitat de gènere, el canvi de paradigma cap a una Xàtiva violeta, la visibilitat del paper de les dones, la corresponsabilitat i els usos del temps, la qualitat de vida i la lluita contra la violència de gènere. En eixe sentit, es van realitzar diferents propostes i idees per tal d’aconseguir que la II fase del Pla d’Igualtat aplegue a un major nombre de persones i siga el més participativa possible.

A més a més, també es va acordar que en tots els fòrums participatius hi haurà una persona representant del Consell de les Dones, i que al finalitzar aquesta fase participativa i de redacció del Pla, es convocarà altre Consell extraordinari, previ a portar a plenari el Pla d’Igualtat, per tal d’aplegar a un pla d’acció totalment consensuat per totes les parts.

WhatsApp Portal de Xàtiva