El CJX apropa les associacions juvenils a les cases de la ciutat amb el lema 📣 Enfortim l’Associacionisme Juvenil!!

122

El Consell de la Joventut de Xàtiva, entitat que aglutina les diferents associacions juvenils de la ciutat i vetlla pels drets i reivindicacions de la joventut impulsa una iniciativa que portarà un tríptic a totes les cases de la ciutat amb informació i dades de contacte de les seues associacions membre amb l’objectiu d’enfortir el teixit associatiu després de la complicada situació generada per la COVID-19.

La pandèmia ha colpejat durament al teixit associatiu, que a principis de març va haver d’aturar per complet la seua activitat degut al confinament i la impossibilitat de realitzar activitats presencials. Aquesta aturada ha comportat i comportarà una sèrie de conseqüències que des del CJX han analitzat a través d’un estudi realitzat entre els mesos d’abril i setembre anomenat “L’impacte de la COVID-19 a Xàtiva: Joventut i Associacionisme Juvenil que es presentarà en públic pròximament.

Unes de les principals amenaces a les que s’enfronta l’associacionisme juvenil és la pèrdua de visibilitat i repercussió a nivell local a causa de l’aturada i, en especial i a pesar de que l’activitat associativa ja està permesa i regulada, la possible por de la gent de participar de les associacions en aquest nou curs que ja ha començat. En aquest sentit, des del CJX animen a totes i tots a seguir participant i transmeten missatges de tranquil·litat ja que totes les associacions s’han adaptat perfectament a la situació aplicant les mesures i protocols de seguretat corresponent per poder realitzar les activitats de la manera més segura possible.

Amb l’objectiu de pal·liar aquesta falta de visibilitat i animar a la gent a participar, el CJX ha elaborat un tríptic que recull informació del propi Consell i presenta totes les associacions juvenils que hi formen part destacant les dades de contacte i l’àmbit d’actuació de cadascuna. Aquest tríptic, que es farà arribar a tots els domicilis de la ciutat a partir d’aquesta setmana, pretén ser un aparador per a que la gent conega l’oferta associativa de la ciutat i puga contactar amb la que més li interesse per col·laborar o formar-ne part.

Guillermo Delegido, president del CJX: “Des del CJX teníem la responsabilitat de donar suport i visibilitat al teixit associatiu en aquest context tan complicat. Convidem i animem a tota la gent a fullejar aquest tríptic i a participar de qualsevol de les associacions ara més que mai”.

WhatsApp Portal de Xàtiva