imatge d'arxiu

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El passat cap de setmana va tindre lloc al Conservatori Lluís Milà de Xàtiva el concurs de l’especialitat vent-metall de Joves Intèrprets «Ciutat de Xàtiva», amb protagonisme dels instruments trompeta, trompa, trombó i tuba.

El premi de la modalitat A ( per a joves de 22 a 26 anys d’edat) va quedar desert, ja que tan sols es va presentar un únic participant, mentre que en la modalitat B (entre 17 i 21 anys) es van presentar un total de huit joves dels que van resultar finalistes Andreu Sanchis Romero (Ontinyent) a la trompeta, Eduard Gisbert Vañó (Bocairent) al bombardí i David Escola Quiles (Cullera) a la trompa, resultant guanyador el bocairentí Eduard Gisbert.

Per últim, en la modalitat C (joves fins a 16 anys), van resultar finalistes: a la trompeta Agustín Punzano Castelló (Biar), Hugo Ciudad Benito (Getafe) i Amalia Escobar García (Campillos); al bombardí Pablo Martínez Del Cerro (Dolors) i Ibai De Miguel González (Sopela); a la tuba Samuel Hernández Imbernón (Torrevella); al trombó Hèctor Mora Cano (Torrent) i Alejandro Tolosa Cabrero (Leganés); i a la trompa Sandra Ramón García (Rafelbunyol). Finalment, el jurat va decidir per unanimitat atorgar el premi a Alejandro Tolosa Cabrero, de Leganés, a més de donar un segon premi al biarenc Agustí Punzano Castelló.

El jurat va estar compost per l’especialista de trompeta José A. García Sevilla, l’especialista de trompa María Martín Portugués, l’especialista de trombó Jaume Gavilán i l’especialista de tuba Mario Torrijo Navarro, actuant com a president José Miguel Fayos.

Aquest cap de setmana continuarà el concurs amb l’especialitat corda fregada en la que els instruments protagonistes seran violí, violoncel i viola.

WhatsApp Portal de Xàtiva