EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Es tanca i s’inicia una nova etapa

Aquest mes de Juny s’han complit 2 anys del mandat de la Comissió Permanent encapçalada per Guillermo Delegido, representant de l’Agrupament Escolta Jamboree, i tal i com estableixen els estatuts del Consell de la Joventut de Xàtiva, era ja el moment d’encetar un procés de renovació per tal d’escollir la Comissió Permanent que s’encarregue de gestionar el CJX els pròxims 2 anys. En aquest sentit, el mateix Guillermo Delegido va manifestar la seua voluntat de presentar-se a la reelecció acompanyat d’algunes de les persones que ja formaven part de la CP i incorporant una nova integrant.

Amb aquesta premissa, el diumenge 20 de juny es va celebrar al claustre de Sant Domènec una Assemblea General Extraordinària en la que va ser escollida per unanimitat aquesta candidatura, sent l’única llista presentada. La nova CP estarà formada per 6 associacions juvenils, repetint en els càrrecs Guillermo Delegido (Agrupament Escolta Jamboree) com a president, Alexandra Boluda (Muixeranga de Xàtiva) com a vicepresidenta, Antoni Pau López (SPAX) com a secretari, Jose Luis Llorens (Junta Local Fallera) com a tresorer i Susanna Feliu (Agrupament Escolta Cohinoor) com a vocal, sumant en aquesta ocasió a Susanna Martínez Gomar, de Júniors MD Corimbo, que s’incorporà a la Comissió Permanent també com a vocal.

Una assemblea emotiva i amb representació institucional

L’assemblea, que va comptar amb la presència de Roger Cerdà, alcalde de Xàtiva, Lena Baraza, regidora de joventut, representants de les formacions polítiques de la ciutat com Miquel Lorente de Xàtiva Unida, Jose Antonio Climent del PSPV-PSOE, Marcos Sanchis del Partit Popular, María Beltrán de Ciudadanos Xàtiva i Mònica Varela de Compromís. L’Assemblea va comptar també amb la participació de diferents integrants del Consell Valencià de la Joventut i es va iniciar amb unes emotives paraules de Guillermo Delegido, anterior i actual president reescollit del CJX, donant pas a una breu intervenció de l’alcalde que va agrair la tasca realitzada pel Consell en aquest últims anys. Seguidament, el Consell Valencià de la Joventut va fer una exposició en la que es va posar de manifest la complicada situació que viu la joventut i que s’ha agreujat arran de la pandèmia.

Una vegada feta aquesta introducció es va donar inici a l’assemblea, destacant el punt 4 en el que la Comissió Permanent va fer un informe o balanç de gestió explicant tota la tasca, activitats, serveis i accions realitzades els últims dos anys obtenint una molt bona acollida i reconeixement per part de totes les persones assistents.

Després d’un xicotet descans es va explicar la candidatura presentada i encapçalada de nou per Guillermo Delegido, procedint a la votació individual i secreta en la que es va aprovar la llista amb el vot favorable de totes les associacions. Al finalitzar l’assemblea es va realitzar la ja tradicional foto de família amb totes les assistents.

Agraïments i felicitació a la nova integrant de la CP

La nova Comissió Permanent del Consell de la Joventut de Xàtiva trasllada el seu agraïment a les associacions membre del CJX per la confiança depositada i manifesten la voluntat de seguir millorant dia a dia l’entitat, destacant i agraint també la incorporació de Susanna Martínez a la CP i la participació dels càrrecs institucionals i representants polítics a l’assemblea.

WhatsApp Portal de Xàtiva