Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

  • Una assemblea en la que es van aprovar, entre altres coses, el pla de treball i el pressupost per a 2021 del CVJ. Aquest mateix cap de setmana el CJX va realitzar a Xàtiva un curs per a aprendre les nocions bàsiques d’informació, aplicació i compliment de la “Llei Orgànica de Protecció de Dades”.

Aquest cap de setmana ha sigut d’allò més intens per al Consell de la Joventut de Xàtiva, que ha participat a l’Assemblea General Ordinària del Consell Valencià de la Joventut que va tindre lloc el dissabte i diumenge a El Campello, Alacant, de la ma del seu president Guillermo Delegido i de la seua vicepresidenta Alexandra Boluda. En aquesta assemblea, una de les més important de l’any, es van aprovar les línies de treball i el pressupost del CVJ per a l’any 2021, així com la dació de comptes de 2020, una auditoria interna de l’estat econòmic de l’entitat, el projecte guanyador dels Premis 1% del CVJ i la incorporació de la “Federació de Cases de Joventut” com a entitat adherida. A banda dels punts de l’ordre del dia, el cap de setmana també va servir per a fer grups de treball i tractar temes relacionats amb la participació juvenil, la tasca dels Consells Locals de Joventut o les diferents campanyes de sensibilització que s’estan preparant des del CVJ.

Al mateix temps, el dissabte de matí va tindre lloc a la Casa de Cultura de Xàtiva un curs organitzat pel propi CJX sobre l’aplicació de la “Llei de protecció de Dades” que buscava donar resposta a la necessitat transmesa per part d’algunes de les seues entitats membre que han aprés una sèrie de conceptes per tal de fer un adequat tractament de les dades personals, mèdiques, bancàries, drets d’imatge, etc., de les seues sòcies i socis, ja que es tracta d’una obligació regulada per aquesta llei que cal complir per evitar possibles problemes legals. El curs, dinamitzat per la Borsa de Formació del CVJ va ser un èxit comptant amb més de 15 participants de diferents associacions i col·lectius de la ciutat.

Des del CJX es mostren satisfetes amb la tasca que s’està realitzant per part de l’entitat, que ha assumit un major grau de participació i importància dintre del Consell Valencià de la Joventut, i que a nivell local continua al costat de les associacions juvenils donant resposta a les seues necessitats i realitzant accions amb l’objectiu de millorar el dia a dia de la joventut, que ha estat durament colpejada per la crisi de la COVID-19 afectant als àmbits laboral, social, educatiu o de la salut mental.

WhatsApp Portal de Xàtiva