Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La seu de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal va acollir, en la vesprada d’ahir, la presentació de la desena edició del Circuit de Carreres Populars la Costera, la Canal de Navarrés, la Vall d’Aiora i Cofrentes, amb la participació del president del circuit, Carlos Garrido, el coordinador del mateix, Ricardo Gil, i el president de la Mancomunitat, Roberto Granero.

Com a novetat, enguany es compta amb la incorporació de dos nous municipis, Genovés i Cofrentes el que per al president del circuit es símptoma de que “alguna cosa estem fent bé, sobre tot pel fet de que altres comarques s’interessen per aquesta iniciativa i es volen sumar”.

D’altra banda, Garrido ha animat a la participació ja que, segons va explicar, “volem que el circuit siga allò que volem, no pretenem imposar sinó compartir”. Ja que la finalitat és que “la gent practique esport i al mateix temps conega els nostres pobles”.

En aquest sentit, el president del circuit va marcar com a reptes “superar els 6.000 participants de l’edició anterior i aplegar a altres comarques ja que un dels objectius d’aquesta iniciativa és vertebrar les comarques mitjançant la pràctica de l’esport”.

Per la seua banda, el coordinador del circuit va puntualitzar que “malgrat que ja s’han celebrat algunes curses s’ha volgut esperar a fer la presentació del circuit a que totes les dates estigueren tancades ja que en l’edició d’enguany es compta amb la participació de nous municipis”.

A més, Ricardo Gil va avançar que “hi ha novetats en moltes de les curses ja que els pobles participants s’estan volcant per fer coses noves”.

Finalment, el president de la Mancomunitat de Municipis va mostrar el seu recolzament a aquesta iniciativa i va comentar que “des de l’entitat comarcal s’intenta incrementar l’aportació com a patrocinador, any rere any”. A més, va manifestar el seu compromís de “seguir recolzant el circuit”.

Cal recordar que la propera prova del circuit es durà a terme aquest dissabte a Canals amb tres modalitats: 7k, 14k i 21k. Les inscripcions es poden realitzar, com sempre, a través de la pàgina web http://circuitlacostera.org/.

WhatsApp Portal de Xàtiva