El cicle de cinema i música “Xàtiva a la fresca” tornarà ambientar les nits de dijous de l’estiu

1266

El regidor de Cultura, Jordi Estellés, ha presentat aquesta vesprada el programa de la segona edició de “Xàtiva a la fresca”, programa d’activitats culturals que reuneix cinema d’estiu i actuacions musicals i que organitza l’Ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació de València, el Palau de les Arts Reina Sofia, les societats musicals Primitiva Setabense i La Nova de Xátiva, la confraria del Sant Sepulcre, la falla del Raval i l’associació cultural de les festes del carrer Blanc. Totes les activitats tindran lloc al llarg dels dijous que van des del 30 de juny fins el 28 de juliol, a les 22h.

“Xàtiva a la fresca” comença el proper dijous 30 de juny, a la plaça de Sant Pere, amb programa doble: primer es projectarà el documental “Botifarra, el cant dels arrels”, al qual seguirà la comèdia espanyola “Ahora o nunca”, protagonitzada per Dani Rovira i María Valverde i dirigida per Maria Ripoll.

El 7 de juliol, la Jove Orquestra de la Primitiva Setabense oferirà un concert a la plaça del Raval, amb un repertori compost per bandes sonores de pel·lícules, sota la direcció de José Martínez Colomina.

El 14 de juliol, més cinema, amb la projecció al carrer Blanc del documental “D’un temps, d’un país”, sobre la vida de Raimon, i de la pel·lícula “Ocho apellidos catalanes”, també protagonitzada per Dani Rovira i Clara Lago, amb direcció d’Emilio Martínez Lázaro.

El 21 de juliol, al claustre de Sant Domènec, hi haurà un altre concert de música de cinema, a càrrec de la Banda Jove de la Música Nova, dirigida per Pep Domínguez.

El cicle clourà el dia 28 de juliol, a la plaça de la Seu, amb la projecció de l’òpera “La Bohéme”, de Giacomo Puccini. Es tracta d’una producció del Palau de les Arts, interpretada per l’Orquestra i Cor de la Generalitat Valenciana.

xativa-a-la-fresca

WhatsApp Portal de Xàtiva