Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El col·legi públic Gozalbes Vera, de Xàtiva, com cada curs escolar, inicia la setmana del 25N amb la instal·lació del mural que s’ha realitzat entre tot l’alumnat del centre.

En un curs en què la COVID-19 ha modificat les formes de commemorar i celebrar dates importants, des del nostre centre hem apostat per fer aquest mural que representa el desig de ser RESPECTADES.

El mural serà l’eix central de les activitats que es duran a terme en tots els grups del centre per a donar suport a la campanya sobre violència contra les dones del dia 25 de novembre 2020, organitzada per l’Associació Xateba i la Casa de les Dones, amb un vídeo-dansa creat per l’Institut de Dansa Educocreativa i Social (IDES), dirigit per la coreògrafa i pedagoga Alicia Herrero, a fi de conscienciar de la importància de l’educació en valors en la prevenció de la violència.

Des de la comunitat educativa del CEP Gozalbes Vera, treballem per fomentar la convivència i el respecte a qualsevol persona, sense que importe res més.

WhatsApp Portal de Xàtiva