El CDX augmenta la seua aposta per la formació primerenca

L'escola potencia el seu equip Querubí per a xiquets i xiquetes nascuts en 2017 i 2018

95

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Com cada nova temporada, el Ciutat de Xàtiva CFB vol continuar fent passos endavant i millorar. En aquest cas, el club xativí ha augmentat la seua aposta per la formació primerenca. Aquesta aposta consisteix en la dotació de majors recursos i atenció a la primera etapa formativa de l’escola, la dels querubins.

Aquest curs, el responsable de l’equip querubí, per a xiquets i xiquetes nascuts en 2018 i 2018, és un tècnic sobradament qualificat i amb ampla experiència en futbol base com Pablo Cerdà. Qui, a més, està acompanyat per jugadors de l’equip sénior masculí en els entrenaments.

Amb un preu simbòlic de 75 euros, formar part de l’equip querubí del CDX assegura formació i diversió per als més menuts i menudes. El camp de Futbol-5 del Poliesportiu Les Pereres centra les activitats principals i també es realitzen sessions diferents amb un camp de futbol unflable.

Per si no n’hi hagués prou, aquesta temporada s’està treballant per a incloure l’anglés de manera puntual en les activitats amb l’objectiu de què els xiquets i xiquetes comencen a familiaritzar-se amb alguns conceptes bàsics relacionats amb el futbol.

WhatsApp Portal de Xàtiva