Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El 15 d’abril se celebrava el Campionat d’Espanya d’Orientació (CEO) de Llarga Distància per la comarca de los Pinares, en concret, en la zona de Sotolengo (Sòria), i va estar organitzat pel club NAVALENO. Al final participaren més de 1.500 orientadors i es donaren cita 112 clubs de tota Espanya. En aquesta prova tots els clubs competeixen entre sí, sense distinció de quina divisió es troben.

El CAX Orientació va obtenir 340’38 punts i es va situar en la 62ª posició després de celebrar-se la primera prova del Campionat d’Espanya d’Orientació. Els resultats individuals van ser els següents: En la categoria U-10, Vera Aragón arribava en la 17ª posició, la mateixa de Martín Aragón, en la categoria M-12; en M-35B, Paco Benito finalitzava en el 28é lloc; en M-21B, Edu Sanchis entrava en el 29é, Carles Llopis en el 34 i Edu Reig no va poder completar la carrera; en M-45, Paco Aragón se situava en 29ª posició; Lucia Cucarella, en F-21B, arribava en el lloc 34; i, Domi Fraile, en F-45, finalitzava en la 48ª posició. En les categories de promoció, Inés, Sofia i Irene completaven el recorregut de l’Open Groc.

El diumenge 16 d’abril, a Molinos de Duero (Sòria), el CAX Orientació disputava la prova de Distància Mitja per un espai dominat pel roure i el pi negre amb un terreny net de sotabosc que permetia una alta velocitat de carrera. L’element rocós era present sota formes molt singulars, amb presència d’afloraments i roca disgregada de mida considerable.

En aquesta prova, el CAX Orientació va obtenir 361’91 punts i els resultats individuals van ser els següents: En la categoria M-45, Paco Aragón se situava en 12ª posició; en M-12, Martín Aragón arribava en la 15ª; en M-35B, Paco Benito finalitzava en el 19é lloc; en M-21B, Edu Sanchis entrava el 25é, Edu Reig el 35é i Carles Llopis es deixava una balisa per completar; Lucia Cucarella, en F-21B, arribava en el lloc 30; i, Domi Fraile, en F-45, finalitzava en la 40ª posició. En les categories de promoció, Inés, Sofia i Irene completaven el recorregut de l’Open Groc. L’alegria arribava de mans de Vera Aragón, que en la categoria U-10, aconseguia entrar en primera posició; mentre que la gent del CAX Orientació ho celebràvem, ens assabentàrem que la prova fou anul·lada per una reclamació ja que l’organització havia fet alguna errada d’ubicació en alguna de les balises de la prova.

Al final, les dues proves de Sòria eren vàlides per a la Lliga Espanyola d’Orientació, i el CAX Orientació va aconseguir mantenir-se en la 3ª posició de la classificació amb 2.221’19 punts, per darrere del Centre Excursionista d’Alcoi i de la Unió Excursionista de Vic.

2ª LACV al Campus Universitari Miguel Hernández d’Elx

El dissabte 22 d’abril, per la vesprada, torna la Lliga Autonòmica (LACV), i es disputarà la 2ª prova per les instal·lacions del Campus de la Universitat Miguel Hernàndez d’Elx. Aquesta prova estarà organitzada pel Club d’Orientació Sant Joan d’Alacant que commemorà el seu 30 aniversari de la seua creació.