El CAX Orientació es prepara per a continuar la temporada d’orientació

Els xiquets del CAX es desplaçaren a la localitat de San Mateu per a participar en la 6ª i última prova de la Lliga Escolar d’Orientació 21/22

154

El CAX Orientació comença a escalfar motors per tal d’estar a punt en el reinici de la temporada d’orientació després del parèntesi de l’estiu. La primera fita, es va desenvolupar en terres castellonenques, en concret a la vila de Sant Mateu del Maestrat, on els orientadors en edat escolar participaren en la darrera prova de la Lliga Escolar Intercomarcal d’Orientació València-Castelló que se celebrava el 21 d’agost, on completaren uns recorreguts pels carrers del municipi. També hi va haver una prova Open Senior, molt divertida i interessant, que es disputava en la modalitat score, on cada participant triava el recorregut que creia més convenient sempre que passarà per tots els controls.

Aquestos dies enrere, els esportistes del CAX Orientació han anat preparant-se per a la tornada de la competició de la Lliga Autonòmica (LACV) que es reprén el cap de setmana del 10 i 11 de setembre, on uns 25 orientadors del club participaran en les proves del Trofeu d’Orientació Serra d’Albarrasí que estan organitzat pel Club Ibón Orientación de Saragossa. De les tres proves previstes, dues pertanyen a la 10 i 11 LACV (Llarga i Mitja Distància) i la tercera serà un sprint en la localitat de Gea d’Albarrasí. L’equip federat del CAX Orientació que compta amb 8 persones s’ha marcat un objectiu que es lluitar per mantenir la setena posició de la Lliga.

WhatsApp Portal de Xàtiva