El Campus de Maria Pina ofereix una Pasqua diferent al Genovés

81

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Ha estat un any complicat, amb noves maneres de funcionar, i que ha generat noves inquietuds, però ha motivat noves il·lusions al voltant del bàsquet. Per primera vegada el Campus de Maria Pina es farà en vacances de Pasqua, prova de que el bàsquet al Genovés s’ha reenganxat no per tornar a les rutines d’abans de la pandèmia sinó per anar més enllà, de traure tota la energia que ha estat acumulant i ara volcar-la en activitats i per a les xiquetes i xiquets que estimen aquest esport.

Convençudes de que l’activitat esportiva amb responsabilitat és un lloc segur i necessari per continuar oferint un espai de formació de persones i de jugadores i jugadors. No és casualitat que el Campus de Pasqua de Maria Pina es presente en la data la que ho fa. Un campus presentat en el mes de març, un campus oferit per una dona i un campus que la seua publicació és el preàmbul a un primer torneig femení que el Club Bàsquet Genovés organitzarà.

Des de fa temps el CB Genovés parla en femení i ho es atenent a l’aprenentatge que Maria Pina ha donat a aquest club. Maria és una referent per al club, una persona que a través dels seus campus dona un plus de qualitat al nostre club”, comentaven des del club.

El Campus de Maria Pina torna, en aquesta ocasió en format reduït en quan temps però amb les mateixes exigències d’organització i de qualitat que en les edicions d’estiu i de nadal. El Campus també s’ha reinventat i d’aquesta manera dóna l’opció de poder participar en ell en vacances de Pasqua. En un format que va a durar quatre dies i amb un aforament limitat.

En aquesta edició serà els dies 19, 20, 21 i 22 d’abril 2022 al Pavelló Municipal del Genovés en horari de matí i per a xiquetes i xiquets nascuts entre 2014 i 2006. Començarà a les 10.00 del matí i acabarà a les 13.30 hores. Una de les diferències respecte a les edicions anteriors serà les places limitades com a conseqüència de complir amb la normativa d’aforament de la instal·lació i també les mesures d’higiene que marca el protocol d’entrada al mateix pavelló. Quatre dies per passar una setmana santa amb sensacions diferents a les que s’han pogut viure durant els primers mesos de temporada que acabem de deixar enrere.

Des del club manifestaven que “és una forma immillorable per passar una setmana santa diferent. Una forma de reivindicar la importància i benefici de l’esport. Una forma de creure en un esport com el bàsquet, un esport que presenta tots els ingredients per a ajudar a les jugadores i jugadors a créixer i com no una oportunitat d’aprendre al costat d’una de les persones que sempre ha cregut en la forma de funcionar del nostre club. Maria Pina, gran jugadora, bona entrenadora i millor persona serà qui dirigisca el campus de Pasqua. Per nosaltres és un luxe que persones de la categoria de Maria generen bàsquet al nostre poble i donen visibilitat al nostre club. Sempre li estarem agraïts l’empenta que ha provocat al CB Genovés durant els darrers anys. És part responsable de la consolidació de la secció femenina del nostre club i fer del Genovés un poble que pot presumir de tenir una secció femenina al club de bàsquet. I ara un torneig femení d’àmbit estatal. Aquesta és la línia a seguir, tenir un club per a totes i tots i amb Maria tot és molt més fàcil”.

Un Campus que porta ja molts anys al Genovés però que aquesta temporada presenta, per primera vegada, un format en vacances de Pasqua.

Tota la informació del Campus estarà a la pàgina web, www.mariapina.pro o als propis entrenadors i entrenadores al Pavelló Municipal en horari de vesprada. En la presentació del Campus de Pasqua, Maria manifestava que “cada jugadora i jugador deu vindre amb moltes ganes d’aprendre, millorar i gaudir d’una experiència junt a un equip de professionals excel·lents, i sobretot preparades per ser millors persones”.

En el següent enllaç apareix el formulari d’inscripció per al Campus de Pasqua:  https://mariapina.pro/maria-pina-vuelve-con-la-formacion-base-con-su-campus-de- semana-santa/

WhatsApp Portal de Xàtiva