El C.O. La Costera organitza un campionat provincial de boccia provincial a Xàtiva.

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Demà dimarts 11 de desembre el C.O. La Costera junt a la Coordinadora de Centres Ocupacionals i amb la col·laboració de l’IES Dr. Simarro de Xàtiva, organitzen un encontre de Boccia en el que participaran al voltant de 60 esportistes de varis centres ocupacionals de la província de València.

Encontre que va començarà a les 11.00 del matí i on es van disputaran partides de vàries modalitats d’aquest esport: canaleta, manual i bowling-boccia.

Segons el propi centre ocupacional, “un dels objectius a l’hora d’organitzar encontres com aquestos, apart d’oferir la competició als propis esportistes nes amb diversitat funcional, també és donar a conèixer a diferents col·lectius de la població que aquest tipus de persones també hi poden fer esport . En aquest cas ho em fet amb alumnes de batxillerat, els quals ens ajudaran com a voluntaris en el desenvolupament de l’encontre de boccia ”

En un any en que Aspromivise està d’aniversari, la boccia és protagonista a la ciutat de Xàtiva en un campionat provincial que cada any compta amb una major participació. Un campionat esperat per molts esportistes al ser el primer de la temporada i en el que posen de manifest tot el seu treball de preparació per a aquest esdeveniment. Centres de València, Manises, Castelló de la Ribera, Ontinyent, Enguera, Rocafort, Alginet es trobaran a Xàtiva per competir entre ells i conviure en una jornada esportiva de primer nivell.

Pel que fa referència a la vessant esportiva, aquest serà el primer encontre que es disputa dels tres que realitzaran al llarg de l’any. Xàtiva, Manises i València seran les tres poblacions on es celebraran aquesta temporada els encontres de boccia i en els quals hi participarà el C.O. La Costera de Xàtiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva