El C.B. Genovés vol mantindre viu el torneig “cadet femení”

64

Solopizza Xàtiva

Centelys

juguem?
Si, i ho fem quedant-nos a casa i contra el coronavirus
Hem de mantindre viu el nostre torneig femení.

En una setmana el Genovés estrenaria secció de tornejos en categoria femenina. Estem convençudes que l’estrenarem i ho farem més prompte que tard, quan entre tots aconseguim tornar a la normalitat, sempre des d’actes responsables i escoltant els missatges de les institucions acreditades per a guiar-nos en aquesta situació.

Plantegem un repte.
Ens agrada jugar i volem jugar tal i com proposàvem a la campanya de tornejos del CB Genovés: JUGUEM? (#JUGUEMCBG) Un repte per donar continuïtat al projecte del club i que el nostre baló no pare de rodar. Un repte en el que hem de jugar a fer un passe i que el reba una companya o company del club, d’aquesta manera facilitarem que el baló de bàsquet no pare i en el moment que siga possible, la inèrcia de totes i tots ens pose en marxa i continuem en el projecte de club per oferir bàsquet per a totes i tots. Hem de mostrar que malgrat que estem a casa, volem continuar jugant al bàsquet quan la situació ens ho permitisca.

TASCA: Rebem un passe, fem algun gest relacionat amb el bàsquet (canvis de mà, baló contra la paret, rodar el baló en el dit, llançar a alguna cistella o substitutiu, malabarismes amb el baló…) i després tornar a agafar el baló dient a càmera: JUGUEM?; a continuació fem un passe per a que el reba una altra companya o company… i així successivament.

Molt important utilitzar l’etiqueta: #JUGUEMCBG en la publicació. D’aquesta manera el nostre club estarà en funcionament i perquè no, mitjançant els passes podrà arribar fins i tot al Marroc, on estaran les jugadores de l’Assoution Sportive Al Asiliya de Tànger, Marroc.

Donem continuïtat a un projecte que vol donar més visibilitat a l’esport femení

“Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l’obligació
d’anar més enllà del simple ensenyar un joc o un esport.
Ensenyem a estimar el bàsquet, formem jugadors que vagen per
la vida presumint de ser-ho. Aleshores els sacrificis per jugar
deixaran de ser-ho”.(J.A. Del Río)

 

WhatsApp Portal de Xàtiva