Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Aquests darrers dies del mes de juny 12 equips de l’ACB han disputat una fase final Excepcional a les instal·lacions de l’Alqueria i la Font de Sant Lluís de València. Els 12 primers classificats han disputat una fase de grups per decidir unes semifinals i final que donarà el campió d’aquesta atípica Temporada 2019-20. Una fase final en la que el CB Genovés ha estat present conseqüència del treball que aquest club porta realitzant des de l’any 2003. El Club de La Costera des de principis de segle XXI porta organitzant tornejos d’àmbit estatal i internacional que han provocat que molts del jugadors que ara són importants als seus diferents equips hagen estat jugant al bàsquet al pavelló municipal “Paco Cabanes El Genovés”.

Dels 12 equips que han disputat a València aquesta fase final, deu d’ells comptaven en les seues plantilles jugadors que han compartit pista amb el CB Genovés. Tan sols el Retabet Bilbao Basket i el Kirolbet Baskonia no comptaven en els seus planters jugadors amb la marca de Torneig del Genovés. La resta compta amb jugadors que han participat al torneig aleví, d’altres que ho han fet al cadet, i varis que ho han fet a tots dos tornejos.

L’equip que més jugadors ha portat a València per disputar aquesta Fase Excepcional ha
estat el Joventut de Badalona, amb 6 jugadors, seguit pel València BC i San Pablo Burgos amb 4 jugadors, el Real Madrid amb 3, Gran Canaria i Bàsket Saragossa amb 2 i Barça, Andorra i Iberostar Tenerife amb 1.

Un total de 24 jugadors han provocat que el C.B. Genovés forme part d’aquesta Fase Excepcional de la Lliga Endesa 2020.

D’aquesta manera el CB Genovés pot presumir de ser un club que a la fase final excepcional de la lliga Endesa 2020 aportava un total de 24 jugadors representants del Torneig del Genovés, jugadors que en les seues edat aleví i cadet han compartit pavelló amb jugadors del Genovés. Jugadors com Usman GARUBA, Mario NAKIC i Juan NÚÑEZ del Real Madrid; Jaime PRADILLA i Javier GARCÍA del Bàsket Saragossa; Nacho LLOVET del Morabanc Andorra; Quino COLOM, Alberto ABALDE, Josep PUERTO i Guillem VIVES del València BC; Alex BARRERA, Ferran BASSAS, Oliver BIESHAAR i Pablo AGUILAR del San Pablo Burgos; Khalifa DIOP i Xavi RABASEDA del Gran Canària; Victor CLAVER del Barça; Dino RADONCIC de l’Iberostar Tenerife i Neno DIMITRIJEVIC, Pep BUSQUETS, Joel PARRA, Xabi LÓPEZ-AROSTEGUI, Arnau PARRADO i Albert VENTURA formen part de la història dels tornejos del Genovés i d’alguna manera estan recolzant en aquest final de temporada el treball i els objectius que el CB Genovés porta treballant temporada rere temporada.

Des del club, davant aquesta fita comentaven que “és una forma de convèncer-mos que estem en el camí que des del principi ens proposàrem. Els nostre tornejos són una finestra per mostrar un club que pretén treballar en la formació de les xiquetes i xiquets, de formar persones per a una societat més preparada, per buscar una societat més justa i tot utilitzant el bàsquet com a excusa. La forma d’organitzar els nostres tornejos tenen una marca i així ho volem transmetre”.

El CB. Genovés com a conseqüència de la situació sanitària que ha viscut tota la societat no ha pogut acabar la temporada tal i com tenien previst. En un any que anaven consolidant projectes però que de segur que suposarà una càrrega d’energia que impulsarà per ser més ambiciosos. Pot ser aquesta fase final de la lliga ACB siga una forma virtual de concloure una temporada que acaba amb més ganes que mai de començar una altra. El C.B. Genovés d’aquesta manera i en paraules dels seues entrenadors i entrenadores vol transmetre un missatge de responsabilitat i de convenciment que la temporada 2020-21 tornarà amb més bàsquet que mai.

WhatsApp Portal de Xàtiva