El BLOC (Coalició Compromís Per Novetlè) celebra el Congrés Local i elegeix al Secretari Local

337

Moisés Samper es elegit per unanimitat Secretari Local del col·lectiu.

El Congrés celebrat el dia 25 de juliol i després dels congressos Nacional i comarcal, Novetlè elegeix al secretari local del partit, sent elegit per unanimitat Moisés Samper. En la nova executiva local formaran part, Àngels Navarro com a secretaria d’organització i finances; Lorenzo Gutiérrez en la secretaria d’acció electoral; Vicent Úbeda i Anna Mateu en la secretaria de serveis municipals i comunicació.

Samper, secretari local i reelegit, a fet balanç de la situació actual del partit, donant les gràcies a tots aquells que ens han recolzat en la constitució del col·lectiu a Novetlè, tots els simpatitzant que formen part i destacant, com no a membres del actual govern de la capital de la costera com Cristina Sunyer entre altres persones, que sempre està a hi quant la necessitem. Actualment el nostre col·lectiu, compta amb dos regidors electes en les passades eleccions locals i autonòmiques que es celebraren l’any passat.

El repte que es marca la nova executiva i el col·lectiu en BLOC (mai millor dit), és guanyar les properes eleccions locals i atòmiques del 2019.

Al congrés han assistit diversos membres del partit, entre altres el recent elegit secretari local de Xàtiva Ferran Minguet, membres de l’executiva de la comarcal, el secretaria comarcal Josep Mª Sebastià i la Secretaria Nacional del BLOC Águeda Micó.

WhatsApp Portal de Xàtiva